REKLAMI GEÇ

CHP İl Başkanlığına Ali Osman Horzum seçildi

CHP İl Başkanlığına Ali Osman Horzum seçildi

CHP İl Başkanlığı görevinden 26 Aralık’ta Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun istifa etmesinin ardından boşalan göreve getirilen isim belli oldu. İl başkanlığına CHP il yönetim kurulu toplantısında oybirliği ile Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2023 Cumartesi, 19:56

CHP’de il başkanlığı belirsizliği çözüldü. Yaklaşan genel seçimler öncesinde İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun istifasının ardından boşalan göreve yeni isim için çalışmalar sürüyordu.

Bu akşam yapılan CHP Denizli il yönetim kurulu toplantısında, partinin yeni il başkanı olarak Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum seçildi. Horzum’un il başkanlığının oy birliği ile alındığı ifade edildi.

Yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Ali Osman Horzum, “Denizli örgütü olarak, çalışmalarımıza hız vereceğiz. Önümüzde Türkiye’nin kaderinin belirleneceği bir seçim var ve örgüt olarak partimizi Denizli ve Türkiye’de zafere taşımak için tüm örgütümüzle birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışacağız. Önceki dönem il başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu’na da partimize verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı