REKLAMI GEÇ

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu: Adalet yerini buldu

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu: Adalet yerini buldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanan ve 14 gün cezaevinde kaldıktan sonra yapılan itirazla dün adli kontrol şartıyla serbest bırakılan CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, basın toplantısı düzenledi, bu süreçte kendisini destekleyenlere teşekkür etti. Odabaşıoğlu, “Bu ülkede siyaset yapmaya çalışan bir gencin ne kadar zorluk içinde kaldığını gördüm ve yaşadım” dedi.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2021 Salı, 13:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanan CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, yapılan itiraz üzerine dün adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Odabaşıoğlu, serbest kalmasının ardından CHP il binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 14 günlük tutukluluk sürecinin ardından Gençlik Kolları Başkanı Odabaşıoğlu’nu aralarında görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, bu süreçte kendilerini destekleyenlere teşekkür etti.

Bu süreçte hak, hukuk ve adalete olan inancının arttığını dile getiren Odabaşoğlu da, “Tutuklu kaldığım 14 gün boyanca CHP’ye olan inancım ve aidiyetim değişmedi. Partili arkadaşlarımız beni yalnız bırakmadı, bu bana her zaman bir güç kaynağı oldu. Genel Başkanı hak, hukuk ve adalet için kilometrelerce yürümüş bir partinin üyesi olarak hak, hukuk ve adalete olan inancım bu süreçte daha da arttı. Tutuklu kaldığım süre zarfında başta genel başkanım olmak üzere tüm destekleyenlere sonsuz teşekkür ederim. Bu ülkede siyaset yapmaya çalışan bir gencin ne kadar zorluk içinde kaldığını gördüm ve yaşadım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı