REKLAMI GEÇ

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi açılış ve ziyaret için Denizli’ye geliyor. Kılıçdaroğlu’nu dolu dolu bir program bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2019 Pazartesi, 10:01

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyeleri ziyaret etmek için Denizli’ye geliyor. Bugün gece geç saatlerde uçakla kente gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaret programı sabah erken saatlerde Babadağ ile başlayacak.

Geceyi Denizli merkezde geçirecek olan Kılıçdaroğlu, saat 09.30’da Babadağ’a geçecek. Burada Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ile bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, toplu açılış törenine katılacak, vatandaşlara seslenecek.

Babadağ’ın ardından ikinci durağı olan Merkezefendi’ye hareket edecek olan Kılıçdaroğlu,  kısa süre önce hayatını kaybeden Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın adının yaşatılacağı parkın açılışını gerçekleştirecek.

Burada da vatandaşlar ile kucaklaşacak olan Kılıçdaroğlu, daha sonra Merkezefendi Belediye’sini ziyaret edecek, Başkan Şeniz Doğan’dan çalışmalara ilişkin bilgi alacak.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun 3. durağı Serinhisar olacak. Honaz’ı da ziyaret edecek olan CHP Lideri Denizli’deki son durağında Bozkurt’a geçecek.

8 Ağustos’ta 6.0 büyüklüğündeki depremle sarsılan Bozkurt’ta incelemelerde bulunacak olan Kılıçdaroğlu, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ile bir araya gelecek, çadırkentte kalan depremzedeleri ziyaret edecek.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Bozkurt’tan Ankara’ya hareket edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı