REKLAMI GEÇ

CHP liderinden çat kapı ziyaretler

CHP liderinden çat kapı ziyaretler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’ye geldi. Kınıklı’da cafelere çat kapı ziyaretler gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, üniversiteli gençlerle sohbet etti, tavla oynadı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2015 Perşembe, 23:14

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’ye geldi. Çardak Havaalanı’nda, Denizli Milletvekili Adnan Keskin, CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu ve partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Kınıklı’da cafelere giden Kılıçdaroğlu, Pamukkale Üniversitesi’ne devam eden gençlerle buluştu.

Kılıçdaroğlu’nu karşılarında gören gençler önce şaşırdı, sonra fotoğraf çektirme yarışına girdi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Kılıçdaroğlu, Ahmet Baş adlı gençle bir el tavla oynadı. Tavlada şanslı olan CHP lideri, kısa süren tavla maçının ardından Ahmet Baş’ın elini sıkarak ayrıldı.

haber-ic“ÇAT KAPI GÜZEL OLDU”
Bir basın mensubunun “Denizli’ye çat kapı yaptınız” sözü üzerine Kılıçdaroğlu, “Evet çat kapı yaptık. Ama Denizli için güzel oldu” diye yanıtladı.

KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli gezisi kapsamında sabah saatlerinde Toptancı Hali’ne giderek esnafla bir araya gelecek. Ardından kaldığı otelde yerel sanatçılarla bir toplantı gerçekleştirecek. 10.00-12.00 saatleri arasında bazı ziyaretlerde bulunacak olan CHP lideri, saat 13.00’te Bozkurt’ta düzenlenecek açılış ve temel atma törenlerine katılacak. Kılıçdaroğlu, tören sonrası tekrar Denizli’ye dönerek, sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla buluşacak. Kılıçdaroğlu, bu toplantının bitiminde Denizli’den ayrılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı