REKLAMI GEÇ

Horzum: “Kavgadan uzak, barışçıl bir siyaset”

Horzum: “Kavgadan uzak, barışçıl bir siyaset”

CHP Merkezefendi İlçe Kongresi dün tamamlandı, 3 adaylı yarışın kazananı Ali Osman Horzum oldu. Başkan Horzum, kongreyi değerlendirdi, “Kaybedenin olmadığı, kazananın CHP olduğu demokrasi şöleni yaşadık. Kavgadan uzak, barışçıl bir siyaset yapacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2019 Pazartesi, 11:38

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, kongre sürecini ve alınan sonucu Denizlihaber.com’a değerlendirdi. Kongrenin bir demokrasi şöleni havasında gerçekleştiğini belirten Ali Osman Horzum, “Kaybedenin olmadığı, kazananın CHP olduğu bir seçimi geride bıraktık” dedi.

BİRLİKTE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Kongrede yarışan giren isimlerle asla rakip olmadıklarını anlatan Başkan Horzum, “Bu bir hizmet yarışıdır. Bu yarışta teveccüh bize oldu. Ancak, bundan sonra da diğer arkadaşlarımızla biri sağımızda, diğeri solumuzda hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz. Sosyal demokrat yürüyüşümüzü sürdüreceğiz” dedi.

KAVGADAN UZAK, BARIŞÇIL SİYASET
Bundan sonra da kavgadan uzak, barışçıl bir siyaset anlayışı ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni büyütmeye yönelik çalışmalar ortaya koyacaklarını anlatan Horzum, “Kongreler bizim için demokrasi şölenidir. Partinin daha iyiye gitmesi, daha da büyümesine yönelik adımların atıldığı, bu anlayışın benimsendiği süreçlerdir. Kongremize katılan tüm parti büyüklerime, milletvekillerime, başkanlarıma ve üyelerime çok teşekkür ediyorum. CHP’ye yakışır bir kongre yaşandı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı