REKLAMI GEÇ

“Elinizi taşın altına sokun”

“Elinizi taşın altına sokun”

Türkiye’de yaşanan sorunları korna çalarak veya sloganlar atarak çözmenin mümkün olmadığını ifade eden CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, 1 Kasım’da vatandaşların siyasi olgunluk ve siyasal bilinçle oy kullanmalarının sorunların çözümüne katkı sağlayacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2015 Perşembe, 18:37

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci yaptığı açıklamayla Türkiye’de yaşanan sorunların çözüm yerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında olduğunu söyledi.

Demirci, “Yurttaşlara düşen görev seçimlerde sandığa büyük bir siyasi olgunluk ve siyasal bilinçle giderek anayasal hakkı olan oy kullanmaktır. Siyaset kurumunu şekillendirmektir.Sorunları korna çalarak veya o bilindik sloganları atarak çözmek mümkün değildir” dedi.

Meclis’in önünün açılması gerektiğini ifade eden Semerci, “Türk siyasetinin ve demokrasinin önüne set oluşturanları, meclisin çalışmasına engel olanları, terör araştırma komisyonu kurulmasına mecliste red oyu verenleri, 8 Haziran sabahı erken seçim kararı alanları, hükümet kurma çalışmalarını kilitleyenleri, şahsi siyasi hırslarına yenik düşmüş saray, saltanat sevdalılarını, teröre çanak tutanları, kısacası demokrasinin ve anayasal hukuk düzeninin önündeki tüm engellerin kalkması için sandığa çözümün parçası olma bilinci ile gidip tüm engelleri siyasetin çöplüğüne iterek siyaset kurumunun, meclisin önünü açmamız gerekmektedir. Bu anlamda 1 Kasım’da sandık başına gidip oy kullanmanız Türkiye’de yaşanan sorunlara çözüm olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı