REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi ilçe binası hizmete girdi

CHP Merkezefendi ilçe binası hizmete girdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi ilçe binası törenle açıldı. Açılışta, Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, yeni hizmet binalarında iktidar için çalışacaklarının sözünü verirken, eski genel sekreter Adnan Keskin ise partililere, “Evinizdeki konforu bırakıp dışarı çıkın, çalışın” talimatı verdi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2016 Cumartesi, 11:05

Büyükşehir Yasası ile 2013 yılında kurulan CHP Merkezefendi İlçe Örgütü’nün yeni hizmet binası törenle açıldı. Açılış törenine Milletvekilleri Melike Basmacı ile Kazam Arslan, İl Başkanı Teoman Sancar, CHP Eski Genel Sekreteri Adnan Keskin, eski milletvekili Ali Rıza Ertemur, ve çok sayıda partili katıldı.

chp-merkezefendi-bina-acilis-adnan-keskin

DENİZLİ’NİN HER KÖŞESİNDE CHP’NİN İLKELERİNİ ANLATIN
Açılışı gerçekleştirilen Merkezefendi İlçe Binası’nın balkonundan partililere seslenen CHP eski Genel Sekreteri Adnan Keskin, “Buradan evinize gittiğinizde, o konfora alışmayın. Sokaklara alanlara çıkın ve Denizli’nin her köşesinde CHP’nin ilkelerini anlatın” talimatı verdi.

Keskin, konuşmasında iktidar partisini de hedef aldı. İktidar partisini siyasi İslamcı parti olarak nitelendiren Keskin, “Cumhurbaşkanı da seçimlerde devletin imkanlarını kullanarak siyasi İslamcı parti için çalıştı. Bu mu demokrasi? Demokrasi koruma ordusu ile girilen camide hırsızlık planları yapmak değildir. Türkiye karanlık bir dönemden geçiyor. Aydınlatacak olan da sizlersiniz. Bu bina gösterişli bir bina olarak kalmamalı. İçerisinde, CHP’nin ilkelerinin anlatıldığı, Türkiye’nin içerisinde bulunduğu zor günlerin anlatıldığı paneller, seminerler düzenlenmeli. Partimi dışarıda anlatacak CHP’ye inanan partililer yetiştirmeliyiz, kazandırmalıyız. İktidar olmamız için 100 binleri arkamıza almamız gerek” dedi.

chp-merkezefendi-bina-acilis-acılısı-ic-2

“TEK SES, TEK YÜREK OLACAĞIZ”
Milletvekili Melike Basmacı ise, Türkiye’nin karanlık günlerden geçtiğini belirterek, “Türkiye’yi aydınlığa çıkaracak tek bir parti var, o da CHP ve Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimleridir. Türkiye’nin aydınlığa çıkması için, tek ses, tek yürek olarak ne varsa yapmamız gerekir” diye konuştu.

Milletvekili Kazım Arslan ise AK Parti’nin Türkiye’nin başına FETÖ belasını sardığını, şimdi de temizlemeye çalıştığını, ancak temizlerken de CHP’yi de bu işin içine sürüklemek istediğini ileri sürerek, “Biz bu oyuna gelmeyiz. Yıllardan beri FETÖ’nün karşısında olduk, mücadele ettik. Etmeye de devam ediyoruz” dedi.

chp-merkezefendi-bina-acilis-acılısı-ic

DEMOKRASİ ŞOVLA KAZANILMAZ
İl Başkanı Teoman Sancar, 15 Temmuz darbe gecesinden başlayıp 26 gün devam eden Demokrasi nöbetini eleştirdi. Sancar, “Bizlere soruyorlar ‘Neden demokrasi nöbetlerine gelmiyorsunuz?’ diye. Ben de onlara diyorum ki, siz 15 Temmuz’dan beri nöbet tutuyorsunuz, ama biz 93 yıldan beri nöbetteyiz’ diyorum. Öyle belediye çalışanlarını, mehter takımı eşliğinde toplayıp tatlı ikram ederek demokrasi elde edilmez. Demokrasi, Mustafa Kemal Atatürk gibi kafanı koyarsan kazanılır” dedi.

chp-merkezefendi-bina-acilis-sedat-demirci

İKTİDARLIK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, yeni hizmet binalarında iktidarlık için çalışacaklarına dair söz verdi.
Katılımcılar, konuşmaların ardından kurdele keserek, Merkezefendi İlçe Binası’nın açılışını gerçekleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı