REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi seçime hazırlanıyor

CHP Merkezefendi seçime hazırlanıyor

CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı çalışmalarını yoğunlaştırdı. Mahallelerde toplantılar düzenleyen İlçe Başkanı Tolga Varlıker, “Son yapılanı öne aldık, mahalle sorumluları ile birlikte sandık kurulu görevlilerini de oluşturuyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2018 Pazartesi, 17:39

CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı partililerle buluşmalara başladı. İlçe sınırları içinde bulunan tüm mahallelere yönelik gerçekleştirilen toplantılar yoğun katılımlarla düzenleniyor.

Yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgi veren CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, şubat ayının ilk haftasından itibaren partililerle bir araya gelmeye başladıklarını belirterek, son yapılanı öne aldıklarını söyledi.

Varlıker, “Mahalle sorumlularının belirlenmesi ve sandık kurulu görevlilerinin oluşturulması için yoğun bir program uyguluyoruz. Buluşmalarımızı, yakın mahalleler için ilçe merkezinde, diğerleri için de belirlenen yerlerde yapıyoruz. Buluşmalarımızda mahalle çalışma gruplarını oluşturuyor, sandık kurulu görevlilerini oluşturuyor, bugüne kadar yaptığımız çalışmaları ve planlamalarımızı anlatıyoruz” dedi.

Sandık kurulu görevlilerinin oluşturulmasında 16 Nisan referandumuna katılanların atamasını yaptıklarını, ilave görev almak isteyenlerin de taleplerini aldıklarını anlatan Varlıker, “Hepimiz biliyoruz ki önümüzdeki seçimlerde referanduma göre çok daha fazla sandık kurulacak. Hem cumhurbaşkanı, hem milletvekili, hem de mahalli idareler seçimlerini yaşayacağız. Bu seçimlerde sandıklara sahip çıkılması en büyük önceliğimizdir. Bu amaçla mevcut sandık görevlilerimizin sayısını %30 artırdık. Geçmiş yıllarda seçimlere birkaç ay kala sandık görevlileri belirlenirken, örgütlerin enerjisi sokak sokak sandık görevlisi belirlemek için harcanırken, bizler bugünden tüm isimleri tespit ediyoruz. Yani en son yapılanı, en başta yapıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı