REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi’de Kadın Kolları’nda kongre heyecanı

CHP Merkezefendi’de Kadın Kolları’nda kongre heyecanı

CHP Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Kongresi gerçekleştirildi. Seçimlere tek aday olarak katılan mevcut başkan Işık Kodal Kurt güven tazeledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ocak 2020 Salı, 17:43

CHP’de kongre süreci devam ediyor. İlçe kongrelerinin ardından il kongresi için geri sayım sürerken, kadın kolları seçimleri de devam ediyor. CHP Merkezefendi İlçe Kadın Kolları seçimleri yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Merkezefendi İlçe Merkezi’nde yapılan kongreye Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Melek Akdemir, CHP Genel Merkez Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sündüs Seçkiner Başsorgun, CHP Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay ve partililer katıldı.

Seçimlere mevcut başkan Işık Kodal Kurt tek liste ile girdi. Kongrede söz alan ve partililere seslenen Işık Kodal Kurt, “CHP Türk halkının var olma hikayesinin adıdır. Bağımsızlık aşkıdır, özgürlük sevdasıdır. CHP’li olmak, halkı yoksulluktan kurtarmak için canla başla çalışmak demektir. Merkezefendi İlçe Örgütümüzün çalışmalarında bugüne kadar hep aktif olduk. Çabamızın sonucunu alarak belediyeye Şeniz Doğan eliyle 6 oklu bayrağımızı diktik. Bundan sonrada daha iyi bir Merkezefendi için çalışmaya, Merkezefendili kadınlara dokunmaya devam edeceğiz. Ben ve arkadaşlarım tekrardan bu göreve layık görüldüğümüz için minnettarız” dedi.

İLK OY ŞENİZ DOĞAN’DAN
Konuşmalarının ardından oy kullanma işleminin başlaması üzerine ilk oy Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan tarafından atıldı. CHP Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Işık Kodal Kurt tek aday olarak katıldığı kongreden güven tazeleyerek çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı