REKLAMI GEÇ

CHP Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Kongresi’nde arbede yaşandı

CHP Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Kongresi’nde arbede yaşandı

CHP Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Kongresi’nde arbede yaşandı. İki adayın yarıştığı seçimin 3 oy farkla sonuçlanmasının ardından kazanan grubu destekleyen gençler slogan atınca ortam gerildi. Gençler arasında çıkan arbedeyi araya giren polis önledi. Bölgeye takviye ekip gönderildi, taraflar birbirinden ayrıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2020 Çarşamba, 15:50

CHP’nin ilçe kongrelerinin ardından gençlik ve kadın teşkilatları da seçimlerini yapıyor. Bugün CHP Pamukkale İlçe Gençlik Kongresi de gerçekleştirildi.

SAKİN BAŞLADI, DOSTLUK POZLARI VERİLDİ
İbrahim Savan ve Hüseyin Erinç Ertürk’ün yarıştığı İlçe Gençlik Kolları Kongresi sakin başladı. Konuşmalar ve oy kullanma işlemi yapıldı, iki başkan adayı birlikte dostluk pozları verdi.

SEÇİM 3 OY FARKLA SONUÇLANDI
Seçim sonuçlarının alınmasının ardından iki aday arasındaki yarışın az bir farkla sonuçlandığı ortaya çıktı. İbrahim Savan rakibinden 3 oy daha fazla aldı ve CHP Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

SLOGAN ATILDI, ORTALIK KARIŞTI
Seçim sonuçlarının alınmasının ardından kimsenin beklemediği bir olay yaşandı. Seçimleri 3 oy farkla kazanan İbrahim Savan’ı destekleyen gençler slogan atmaya başlayınca sinirler gerildi. Savan’ı destekleyen gruba Hüseyin Erinç Ertürk’ü destekleyen gençler karşılık verdi, ortalık bir anda karıştı.

PARTİLİLER VE DİVAN BAŞKANI ARAYA GİRDİ
Gençler arasında yaşanan arbede, divan başkanı ve partililerin araya girmesiyle, arbede tatsız bir durum yaşanmadan önlendi. Partili gençlerin sakinleşmesinin ardından polis ekipleri sevk edildi, iki grup birbirinden ayrıldı, yaşanan olumsuzluğun büyümesinin önüne geçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı