REKLAMI GEÇ

CHP Pamukkale’de 2 adaylı kongre

CHP Pamukkale’de 2 adaylı kongre

CHP Pamukkale İlçe Kongresi yapıldı. Kongrede görevden alınan Osman Tabu, kendisinin yerine atamayla gelen Hakan Kıyak ile seçim yarışına girdi. Kıyak, delegelere “kimsenin kuklası olmayacağız” mesajını verirken, Tabu da CHP’yi birinci parti yapmak için çalışacağını söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2015 Cumartesi, 12:53

CHP’nin Pamukkale İlçe Kongresi yapıldı. Twenty 20 Düğün Salonu’ndaki kongreye milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, il başkanı Nuri Çavuşoğlu, ilçe başkanları, belediye başkanları, meclis üyeleri ve delegeler katıldı. Kongrenin divan başkanlığını ise Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdoğan yaptı.

chp_pamukkale_ilce_kongresi-ic-3

Saygı duruyu ve İstiklal Marşı’nın ardından yönetimin çalışma raporu kongreye sunulurken, seçimlerin blok liste yöntemiyle yapılacağı belirtildi. İlçe başkanlığı için halen bu görevi sürdüren Hakan Kıyak ile yönetimin düşmesi sonucu görevini bırakmak durumunda kalan Osman Tabu yarıştı

chp_pamukkale_ilce_kongresi-hakan-kiyak-

KIYAK: KUKLA OLMAYACAĞIZ
Atamayla geldiği Pamukkale İlçe Başkanlığına seçilerek devam etmek isteyen Hakan Kıyak, seçim süreçlerinde yaşananlara değindi, yeni döneme dair mesajlar verdi. Kıyak, “Karışık olan Gençlik Kolları’nı, Kadın Kolları’nı düzene sokacağız. Kimsenin kuklası olmayacağız. Daha etkin, daha hareketli bir ilçe örgütü olarak ilerleyeceğiz” dedi.

chp_pamukkale_ilce_kongresi-osman tabu

TABU: CHP İÇİN SAVAŞACAĞIM
Adaylardan Osman Tabu da, konuşmasında kendisiyle ilgili iddialara yanıt vererek, “Osman Tabu’ya karşı bir sorunu var sanıyorum. Bir dedikodu var, Pamukkale İlçe Yönetimi’nin sistemi eksik diye. Ben, ‘eksik bir şey var mı?’ diye sorduğumda kimse bir şey söylemedi. Şimdi ise bunlar konuşuluyor. Kim ne derse desin ben, CHP için savaşmaya, CHP’yi lider parti yapmaya çalışacağım” diye konuştu.

chp_pamukkale_ilce_kongresi-ic-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı