REKLAMI GEÇ

CHP PM üyesi Karaca’dan sert eleştiri

CHP PM üyesi Karaca’dan sert eleştiri

CHP Parti Meclis Üyesi Gülizar Biçer Karaca, Adana’nın Aladağ İlçesi’nde kız öğrenci yurdunda çıkan yangında 11’i öğrenci 12 kişinin ölümüyle ilgili iktidarı sert bir dille eleştirdi. Yurtların incelenmesi için daha önce CHP tarafından verilen araştırma önergesinin de reddedildiğini hatırlattı. Karaca, “Adana’da çocuklar yanarken AKP’li vekiller akademisyen vekillerin emekli maaşlarına 5.500 TL zam yapma telaşındaydı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2016 Perşembe, 14:50

Tüm Türkiye Adana’dan gelen acı haberle sarsıldı. Aladağ’da bulunan kız öğrenci yurdunda çıkan yangında 11’i öğrenci 12 kişi hayatını kaybetmişti.

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, yaşanan olayla nedeniyle iktidar partisini sert bir dille eleştirdi. Partisi tarafından daha önce yurtlar ile ilgili verilen önergenin reddedildiğini hatırlatan Karaca, “1 Nisan 2016 tarihinde CHP tarafından öğrenci yurtlarının denetiminin gereği gibi yapılıp yapılmadığı, yurtların barınma koşullarının uygun olup olmadığının araştırılması için verilen önerge kimin oylarıyla reddedildi?” diye sordu.

İktidarı timsah gözyaşları dökmekle suçlayan Karaca, “Adana’da çocuklar yanarken AKP’li vekiller akademisyen vekillerin emekli maaşlarına 5.500 TL zam yapma telaşındaydı” dedi.

Yorumlar

hüseyin bıyıklı   -  Bağlantı 2 Aralık 2016, 09:00

1999 öncesi başlamış olan memur, bugün torun sahibi olan bayanlar daha sonra emeklilik şartları değiştiğinden ,emekli olabilmek için yaşı beklemektedir ve onları hakları olan(eski emeklilik şartı).ama milletvekilleri KENDİ CEPLERİNİ DOLDURMA DERDİNDE

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı