REKLAMI GEÇ

CHP referandum için yol haritasını belirledi

CHP referandum için yol haritasını belirledi

CHP İl Örgütü, 12 Eylül’de yapılacak Anayasa referandumuna yönelik yol haritasını belirlemek üzere toplandı.

/ DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2010 Perşembe, 19:09

Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü, bugün CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, Denizli Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Rıza Ertemur, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ve belediye meclisi üyelerinin katılımı ile 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan Anayasa referandumuna yönelik yol haritasını belirlemek üzere il binasında toplandı.

CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, referanduma yönelik genel ve temel sorunlar üzerinde bilgilendirme yaparak, önümüzdeki referandumun temel amacının, ülkeyi AKP’nin işgalinden kurtarmak olduğunu söyledi. Gönenç, “Bu referandum, ülkeyi AKP’nin işgalinden kurtarmanın ilk ve en önemli adımı olacaktır. Bunu, örgütlerimiz, seçilmiş belediye başkanlarımız, İl Genel Meclisi ve belediye meclis üyelerimiz ve halkımız ile birlikte başaracağız, başarmak zorundayız. Bu başarımızı 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlerde, CHP iktidarı ile taçlandıracağız” dedi.

CHP PM Üyesi ve Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, “Anayasa değişikliğinin mecliste görüşülmesi sürecinde, CHP’nin gösterdiği direnci şimdi halkımız ile birlikte göstermek zorundayız. Halkımıza referandumu kısa-öz ve yalın bir dille anlatmak, halk ile bütünleşmemizi daha da kolaylaştıracaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı