REKLAMI GEÇ

CHP, yerel seçimler için yol çiziyor

CHP, yerel seçimler için yol çiziyor

CHP Merkez İlçe Başkanlığı, partilileri, CHP’nin yerel seçimler öncesi yapacağı çalışmaları belirlemek amacıyla bir araya getirdi.

/ DENİZLİHABER / 28 Haziran 2008 Cumartesi, 00:00

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, ‘Türkiye sorunları içerisinde Denizli’nin konumun belirlenmesi, çözüm önerileri ve yaklaşan yerel seçimler öncesi izlenecek yol haritasının çizilmesi’ konulu toplantı, Esnaf Sarayı’nda yapıldı.

Danışma toplantısına, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, Denizli eski Milletvekili Mutafa Gazalcı, CHP İl Başkanı Ali Kavak, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, İl Genel Meclisi ve Denizli Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri ile partililer katıldı.

Divan Başkanlığını CHP İl Başkanı Ali Kavak’ın yaptığı danışma toplantısının açış konuşmasını yapanCHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin2004 yerel seçimlerinden önce halka birtakım vaatlerde bulunduğunu belirterek, “Seçimlerden önce Zeybekci,raylı sitem, yeni otobüs terminali ve trafik sorunununçözüme kavuşturulmasıyla ilgili bir takım vaatlerde bulundu. Bugün gelinen noktada bu vaatlerin hiçbirini yerine getirmemiştir.Biz CHP olarak birlik ve beraberlik içerisinde olursak Denizli Belediyesi’ne yeniden partimizin bayrağını dikebiliriz. Bu toplantıda yerel seçimlerde Denizli’de yeniden iktidara gelebilmemiz için yapılması gerekenleri ele alacağız” dedi.

Yerel seçimlerden önce halkı dinlemek ve sorunlarını tesbit ederek çözüm önerileri ortaya koymak zorunda olduklarını kaydeden CHP İl Başkanı Ali Kavak“Ülkemiz ciddi tehditler altında. Ülkemiz üzerinde birtakım oyunlar oynanıyor. Bu nedenle CHP’ye önemli görevler düşüyor. Denizli ve Türkiye hakikaten çok kötü yönetiliyor. Bu nedenle yerelde iktidara gelmek zorundayız. Bu toplantıda da yerelde iktidara gelmek için neler yapılması gerektiğini masaya yatıracağız” diye konuştu.

CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur da yaptığı konuşmada, danışma toplantısında yerel seçimler öncesinde partililer ve tüm sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini alacaklarını belirterek, “CHP olarak büyük önem verdiğimiz yerel seçimlere, sorunlardan arınmış ve projeler ortaya koymuş bir şekilde girmek istiyoruz. Bu nedenle gerek partililerimiz ve gerekse toplumun tüm kesimleriyle görüşmeler yapıyoruz. Bugünkü toplantımızın amacı da yerel seçimler öncesi CHP’nin izleyeceği yol haritasını belirlemek” dedi. Toplantıda daha sonra partililer söz alarak yaşanan sıkıntıları ve CHP’nin yapılacak seçimlerde başarılı olabilmesi için yapılması gerekenler hakkında görüşlerini dile getirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı