REKLAMI GEÇ

CHP yol haritasını belirleyecek

CHP yol haritasını belirleyecek

CHP Denizli Merkez İlçe Başkanlığı tarafından parti büyüklerinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan Merkez İlçe Danışma Toplantısı’nda, ekonomi, yerel seçim çalışmaları ve Türkiye’nin sorunları konuşulacak.

/ DENİZLİHABER / 25 Haziran 2008 Çarşamba, 00:00

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı tarafından yerel seçimler öncesi partilileri bir araya getirmek ve kaynaşmayı sağlamak için Merkez İlçe Danışma Toplantısı düzenleniyor. Esnaf Sarayı’nda yapılacak olan Merkez İlçe Danışma Toplantısı’na geçmiş yıllarda Denizli’ye ve partiyi emek vermiş isimlerin yanı sıra parti örgütleri katılacak. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun ele alınacağı toplantıda, yerel seçimlerde CHP’nin izleyeceği siyasi yolda konuşulacak.

Danışma toplantısı hakkında bilgi veren Denizli Merkez İlce Başkanı Osman Bartal, CHP’nin yerel seçim hazırlıklarına başladığını belirterek, “Son günlerde ülkemizde yaşanan ekonomik ve siyasi krizler ne yazık ki ilimizi de ciddi anlamda yaralamıştır. Önümüzde yaklaşan bir yerel seçim vardır ve bu süreçte, ilimizin ve Türkiye’nin genel sorunları içerisinde Denizli’de neler yapılması gerektiğini konuşacağız. Danışma toplantımıza daha önce partimizde başarı ile görev almış parti büyüklerim başta olmak üzere tüm partililerimizi,tüm sivil toplum kuruluşlarını, emekçi tüm arkadaşlarımızı davet ettik. 28 Haziran Cumartesi günü Esnaf Sarayı Toplantı Salonu’nda yapılacak olan Merkez ilçe Danışma Toplantısı’nın ilimiz için faydalı geçeceğine inanıyorum. Denizlilerin de bu toplantımıza katılmasını istiyorum.Gelin, sorunlar Denizli’nin sorunlarıysa, burada yaşayan herkes gibi sorunlarla bizler baş başa vererek çözümlerini de birlikte bulalım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı