REKLAMI GEÇ

CHP yönetimleri kongreleri değerlendirdi

CHP yönetimleri kongreleri değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mahir Akbaba, parti örgütleri ile bir araya geldi. İlçe kongrelerinin değerlendirildiğini buluşmada, il kongresi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2020 Çarşamba, 13:06

Toplantıya yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Örgütü Başkanı Melek Kodal Akdemir, İl Gençlik Örgütü Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Esat Öğün ve yönetim kurulu üyeleri ile Büyükşehir Meclisi CHP Grup Başkanvekili Erhan Türkmenoğlu katıldı.

İlçe kongreleri sürecinin değerlendirildiği, Kadın ve Gençlik Örgütü kongrelerinin tarihleri de belirlendi. İl kongresinin yeri, tarihi ve divan başkanı olarak kimin davet edilebileceğinin konuşulduğu toplantıda, başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri önerilerini sundu.

Toplantının ardından bir değerlendirme yapan İl Başkaı Mahir Akbaba, “Biz büyük bir aileyiz ve bu yolun sonunda daha da büyüyerek, güçlenerek gençlerimizle, kadınlarımızla, tecrübeli büyüklerimizle hep birlikte iktidara varacağız. İktidar yürüyüşümüzde emin adımlarla ilerlerken, kazanan birlikteliğimiz olacak, kazanan Cumhuriyetimiz, Halkımız, Partimiz, Türkiye’miz olacak. Her şey çok güzel olacak, martın sonu yine bahar olacak. Emek en yüce değerdir, bu değere sahip çıkmak da bizim görevimiz. Her zaman halkımız ile birlikte olacağız, birlikte başaracağız. Yapacak daha çok işimiz var, her şey Denizli için” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı