REKLAMI GEÇ

CHP yöntem değiştiriyor

CHP yöntem değiştiriyor

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, partilerini iktidara taşımak için geleneksel yöntemleri bir kenara bırakacaklarını, CHP’yi iktidara taşıyacak yeni yöntem ile ilgili planlamayı yaptıklarını söyledi. Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısında, partililerle bir araya gelen Demirci, yeni yöntemin ipuçlarını verdi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2016 Cumartesi, 17:42

CHP Merkezefendi İlçesi Danışma Kurulu Toplantısı Esnaf Sarayı’nda yapıldı. Toplantıya, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, İl Başkanı Teoman Sancar, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, Danışma Kurulu Toplantısı’nın açılışında yaptığı konuşmada, sandık sorumlularından mahalle temsilcilerine kadar örgütlenme yapısının yeniden belirlendiğini anlattı, seçim çalışması ile ilgili hazırladıkları çalışma planı hakkında bilgi verdi.

“GELENEKSEL ÇALIŞMA İLE OYLARIMIZ ARTMAZ”
Demirci, geleneksel seçim çalışması metodu ile mevcut oyları arttırmanın mümkün olmayacağını söyledi. O nedenle geleneksel çalışmanın dışına çıkarak, Merkezefendi ilçesinde yapılacak seçim çalışması planladıklarını ve bunun alt yapısını oluşturduklarını açıklayan Demirci, “İlçemizde 575 sandık var. Asil ve yedek olarak sandık sorumlularını belirledik. Bunların tek bir görevi var. Seçimin yapıldığı pazar günü sandık başından ayrılmayarak, oylara sahip çıkmak. Mahallelerimizde yeniden örgütlendik. Çalışmalarımız sonunda, tamamen meslek örgüt temsilcilerinden oluşan, sağlık, çevre, hukuk, imar gibi 7 komisyon oluşturduk. Meslek temsilcileri ile birlikte mahalle temsilcilerimiz ve belediye meclis üyelerimizin de görev yapacağı komisyonlar, mahalle, mahalle, ev ev dolaşarak ihtiyaç sahiplerini temsil edecek ve onların ihtiyaçlarını karşılayacak. Her mahalleden bir oy bile alsak oylarımız artacaktır. Geleneksel çalışma ile bizim oylarımızı artırmamız, bir önceki seçimde aldığımız oydan fazlasını almamız mümkün değil” dedi.

“ÖNCE MUHTARLIKLARI ALACAĞIZ”
Hedeflerinin iktidarlık olduğunu söyleyen Demirci, “Önce mahalle muhtarlıklarını, ardından yapılacak ilk yerel seçimde belediye başkanlıklarını alacağız. Genel seçimde de iktidarlık. Bunu ancak partimizin, en genç üyesinden en yaşlısına kadar herkesin çalışması ile mümkündür. Biz çalışma planımızı belirledik. Sıra sizde. ‘İşim var gelemem’ olmayacak. Biz 24 saatinizi değil yalnızca günde 1 saatinizi parti için ayırmanızı istiyoruz” diye konuştu.

“MESLEK TEMSİLCİLERİNİN ADI GİZLİ TUTULACAK”
Merkezefendi İlçe Örgütüne üye 3 bin 840 üyeden 1006’sının 61 yaş üstü, 41-60 yaş arasında olan üye sayısının 1786 olduğunu dikkat çeken Demirci, “Partimize üye gençlerimizin birçoğu iş bulamadığı için, işe alınmadıkları gerekçelerle üyelik kayıtlarını sildiriyor. Partimizde 18-40 yaşı arası üye sayımız yalnızca 1054. O nedenle arkadaşlarımız üyelerimiz deşifre edilmeyecek. Özellikle komisyonlarımızda görev yapan meslek mensuplarının adı gizli tutulacak. Gerekirse ben bile bilmeyeceğim” dedi.

EN YAŞLI ÜYEYE EN GENÇ ÜYEDEN ATATÜRK PORTRESİ
Danışma Kurulu toplantısına Merkezefendi İlçe Örgütü’nün en yaşlı üyesi 95 yaşındaki Mustafa Ali Özdemir de katıldı. Elinde asası ile katılan Özdemir’e partinin en genç üyesi 22 yaşındaki Dilara Beril Boran, çerçeve içerisinde Atatürk posteri hediye etti.

İlçe Başkanı Demirci, “Mahallelerde, ikamet eden 61 yaş üstü üyelerimizin bilgi ve tecrübelerinden yararlanacağız. Onların akil insanlar olarak değerlendirip, çalışmalara katkı koymasını sağlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı