REKLAMI GEÇ

CHP’de İl Kadın Kolları Okat’a emanet

CHP’de İl Kadın Kolları Okat’a emanet

Denizli’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanı Zeliha Yaşatürk’ün İl Disiplin Kurulu’na seçilmesi nedeni ile boşalan koltuğuna atama ile Ayla Okat getirildi.

/ DENİZLİHABER / 21 Nisan 2008 Pazartesi, 00:00

Yeni Başkan Okat, il kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile basın toplantısı düzenleyerek yöne dönem çalışmalarını anlattı, AKP Hükümetini eleştirdi. AKP’nin 5 yıllık görev süresince ekonomiyi, IMF, Dünya Bankası’na ve AB’ye bırakarak, Türkiye’yi dar boğaza soktuğunu iddia eden Okat,“Bugün ekonomik kriz kapıdadır. Esnaf kan alıyor. Tarihi Kaleiçi Çarşısıesnafları da dahil tüm esnaflar siftah bile edemeden dükkanını kapattığını söylüyor. Köylü ve çiftçi perişan durumda. Mazot ve gübre fiyatlarına yetişilemiyor. Denizli halkının ekonomik durumu bu iken Denizli Devlet Hastanesi’nin yıkılarak yerine 4. büyük alışveriş merkezi yaptırılmak ve yerli esnaf bitirilmek isteniyor. Halkın parası sokağa atılarak, belediyenin çevresindekilere rant ediliyor” dedi.

‘Oyuna gelmeyiz’

AB’ye uyum yasaları adı altında çıkarılan yabancılara mülk satışı ile yüzlerce dönüm toprağın İngilizlere ve Yahudilere satıldığını ileri süren CHP İl Kadın Kolları Başkanı Okat, “Sosyal Güvenlik Yasası’yla çocuklarımızın geleceği yok ediliyor. Türban, Anayasa ve üniversitelere sokulmak istenerek, laikliği ortadan kaldıracak süreç işletiliyor. Türkiye’nin içine itilmek istendiği yeni ortamla ilgili derin endişelerimiz var. Etnik ve dini bölücülük, ekonomik kriz hatları Türkiye’yi şeytan üçgenine almış. CHP olarak biz bu oyunlara gelmeyiz. Halkımızın bilinçlenmesi için oynanan oyunların farkına varması için kadın kolları olarak biz il yönetimimiz ve merkez ilçe yönetimimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalışacağız. CHP’li kadınlar olarak bizim artık kaybedecek vaktimiz yok. Bu ülkenin AKP’den kurtulma zamanı gelmiştir. Bu kurtuluş önce yerelden başlayacak gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde bir çok belediyeyi alacağız. Halkımıza beklediği özlediği hizmeti CHP’li belediye başkanları verecek” dedi. Yeni Başkan Okat’ın yönetiminde şu isimler yer alıyor: “Gürel Bilgüller, Nevin Çalt, Ümmühan Batur, Serihan Güler, Ünzile Karadağ, Tülay Altıkulak, Şadiye Güleç, Nazife Karabil, Adalet Ersin ve Nebahat Sevil”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı