REKLAMI GEÇ

CHP’de kongre takvimi işliyor

CHP’de kongre takvimi işliyor

CHP’de ilçe kongreleri sürüyor. Hafta sonu 4 ilçede daha kongreler tamamlandı, Beyağaç’ta iki aday başkanlık için kıyasıya bir yarışa girdi. Babadağ, Kale ve Tavas’ta ise seçimlere tek adayla gidildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2015 Pazartesi, 11:56

CHP’de kongre süreci işliyor. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilçelerde seçim yarışları da başladı. Buldan ile başlayan ilçe kongreleri hafta sonu Babadağ, Beyağaç, Kale ve Tavas’ta devam etti.

Babadağ’da Ali Atlı tek aday olarak katıldığı kongreden ilçe başkanı olarak çıktı. 50 delegenin bulunduğu Babadağ’da ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra il delegeleri de belirlendi.

Babadağ ile aynı gün Beyağaç ve Kale kongreleri de tamamlandı. Kale’de seçimlere tek başına katılan Süleyman İnce ve yönetimi kayıtlı 50 delegenin olurunu aldı.

Beyağaç’ta ise kıyasıya bir yarış vardı. Kongre öncesi aday olan 3 isimden biri olar Celal Şakar, kongrede adaylardan İsmet Şener lehinde yarıştan çekildi ve bu adayın listesinde il delegesi adayı oldu.
Salih Gündoğdu ve İsmet Şener’in yarışı şeklinde geçen kongreye kayıtlı 62 delegenin 58’i katıldı. 32 delegenin oyunu alan Salih Gündoğdu ilçe başkanı seçilirken, İsmet Şener 25 oyda kaldı.

Pazar günü ise CHP Tavas kongresi gerçekleştirildi. 137 delegesi bulunan Tavas’ta kongreye tek aday olarak katılan Erdoğan Şama başkanlığındaki yönetim seçildi.

CHP ilçe kongrelerinin takvimi sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı