REKLAMI GEÇ

CHP’de liste savaşları

CHP’de liste savaşları

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 5-6 Eylül tarihleri arasında yapılacak Büyük Kurultay’da Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ait olduğu ileri sürülen bir Parti Meclisi listesi gündeme bomba gibi düştü. Denizli Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Adnan Keskin bu listede yok. Keskin listeyi gerçek olmayan, “Ortalığı karıştırma” amacı taşıyan bir spekülasyon olarak nitelendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2014 Perşembe, 16:31

Cumhuriyet 5-6 Eylül’de gerçekleştirilecek CHP’nin 18. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Parti Meclisi listesi olduğu ileri sürülen bir liste basına sızdı.

KESKİN O LİSTEDE YOK
Kılıçdaroğlu’nun 52 kişiden oluşan Parti Meclisi listesiyle yeniden Genel Başkan seçilip seçilmeyeceği ise bu hafta sonu delegelerin vereceği oylara bağlı. Ancak Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Kılıçdaroğlu’nun hazırladığı iddia edilen bu listede yok. Son kurultayda en çok oyu alarak Parti Meclisi’ne giren Keskin, yeniden aday olduğunu açıklamıştı. Keskin’in Kılıçdaroğlu’nun listesinde olmaması, “Muharrem İnce’nin listesinde mi olacak?” sorusunu akıllara getirdi.

“ORTALIĞI KARIŞTIRIYORLAR”
Denizlihaber’in görüştüğü Keskin, Kılıçdaroğlu’nun listesi diye sızdırılan listenin gerçek dışı bir spekülasyon olduğunu ve ortalığı karıştırma amacı taşıdığını söyledi. Kılıçdaroğlu’nun mu yoksa İnce’nin mi listesinde yer alacağı ile ilgili soruları yanıtsız bırakan Keskin, kurultayda seçimin çarşaf liste ile yapılması durumunda bu tartışmaların anlamını yitireceğini dile getirdi. Kurultay çarşaf liste ile yapılırsa, 60 kişilik parti meclisi, delegelerden en çok oy alan adaylardan oluşacak. Seçimin blok ya da çarşaf liste usulü ile mi yapılacağı kurultayda belli olacak.

Yorumlar

M Solak   -  Bağlantı 4 Eylül 2014, 21:15

Adnan Abi boşta kalmış durumdadır. Zaten çıkabileceği en üst kaede de görevini başaramadığı için bu görevinden alınmıştır. Artı memleketi Denizli ve Çivril’i kaybetmiştir. Artık Çivril sokaklarında bile dolaşırken yalnızları oynamaktadır.

Hüseyin Şahin Özel   -  Bağlantı 4 Eylül 2014, 16:42

Sayın Adnan Keskin artık köşesine çekilmesi gerekir. Bundan sonraki siyasette parti büyüğü olarak kendisinin tecrübelerinden yararlanılan kişi olarak devam ettirmesi gerekir. O zaman parti içerisinde gençler daha ön planda olacak,parti gençleşecektir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı