REKLAMI GEÇ

CHP’de son 7 kongre

CHP’de son 7 kongre

Cumhuriyet Halk Partisi’nde merkez ilçe kongresi ile birlikte 12 ilçe kongresi tamamlandı. İl Başkanı Gönenç, kongrelere vatandaşların da katıldıklarının altını çizerek, “Katılımlar yoğundu. Bu durum bize insanların beklentilerinin arttığını işaret ediyor” dedi.

/ DENİZLİHABER / 20 Ocak 2010 Çarşamba, 17:59

CHP’de Mart ayında yapılacak il kongresi öncesinde, sadece 7 ilçe kongresi kaldı. Merkez ilçe ile başlayan kongreler, son olarak Akköy ile sürdü. Genellikle tek liste ile gidilen ilçe kongrelerinde, katılımın yoğun oluşu dikkat çekiyor.

İLÇELERDE NELER OLDU?
CHP’de ilk ilçe kongresi Çameli’de yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde İlçe Başkanı Saffet Akyol ve ekibi güven tazeledi. Ekipte, Mevlüt Çağdaş, A. Baki Tuncer, Yılmaz Seçkin, Ümran Erikan, S. Oran Sarıtaş, Mustafa Çiftçi, Atilla Arığ, Nazmi Çağdaş, Emin Örnek ve Hasan Selek yer aldı. Kongrede 7 il delegesi de belirlendi.

Bekilli’de tek liste ile gidilen seçimlerde Mehmet Demir ilçe başkanlığı görevini üstlendi. Demir’in yönetiminde, Halil Çetin, Oğuz Damlı, Selami Demirci, Mehmet Köktaş, Nevzat Yılaldı, Süleyman Altun, Osman Kavgacı, Ramazan Yangın, Şemsettin Kaplan ve M. Ali Erdoğan görev aldı.

Babadağ’daki kongrede ise İsmail Danacı tek liste ile seçime gitti. Yönetimi; Saim Sakallı, İlyas Girgin, Şenel Tarakçı, Niyazi Koç, Arif Baykurt, Şerif Tuncer, Mesut Ardıç, Gürsoy Özdemir, N.Tahir Bakkaloğlu ve Tuncay Değirmencioğlu’ndan oluştu.

Sarayköy’de ise iki liste yarıştı. Kongrede Rıfat Kapancıoğlu rakibi Cengiz Demirci’den iki oy fazla alarak seçimi kazandı ve başkan oldu. Yönetiminde ise Pınar Aras, Kasım Baş, Süleyman Demirdöven, A.Çetin Ergün, Haydar Eser, Mustafa Eyvaz, Bayram Karataş, Mustafa Kıran, M. Salih Konya ve Ö.Okutan Küçükaslan isimleri girdi.

Güney’de tek liste ile gidilen seçimlerde Selahaddin Dedeoğlu başkanlığa getirilirken eski Başkan Mustafa Gökoğlan da yeni yönetimde görev aldı. Yönetimdeki diğer isimler ise Saim Tokat,Halil Erbudak ,Ramazan Kahraman, Nail Ertuğrul, M.Ali Harmandalı, Ercan Tavacı, Özgür Eraydın, Muatafa Boztekin ve Habib Akçakaya oldu.

Baklan kongresinde seçimi Ali Beşparmakkaya kazandı. Tek liste ile gidilen seçimlerde yeni yönetim Şerif Metin, Sali Şaşar, Abidin Palaz, Habib Gökcen Orhan Işık, Feruh Ertuğrul, Mehmet Tuğji, Hasan Karakurt, Ümit Bulut ve Mehmet İnan’dan oluştu.

Bozkurt’ta ise Osman Aktop güven tazeledi. Aktop’un yönetiminde Adile Koç, Fatma Sarıefe, Nurgül Mumcular, Muammer Tunalı, Sabri Oruç, Önder İdem, Fikret Tokur, Hüseyin Eryiğit, Ufuk Karaman ve İlhami Sadıç yer aldı.

Beyağaç’ta Ülfet Gürkaynak tek liste ile girdiği seçimden başkan olarak çıktı. Yönetiminde ise Enver Yılmış, Muharrem Özke, Ömer Çetin, Ali Demir, Mehmet Öztürk, Tuncay Özdemir, Salih Gündoğdu, Hasan Soyuçok, Mustafa İldam ve Mehmet Tatık yer aldı.

Kale’de ise Mehmet Çelimli ilçe başkanı seçildi. Çelimli’nin yönetimi Ramazam Akaba, Mehmet Ün, M. Salih Şara, Süleyman İnce, Yılmaz Yağlıbel, Kudret Anılır, Osman Yenikuyu, Mehmet Öztürk, Kamil Uçum ve Ahmet Kaptan’dan oluştu.

Buldan’daki ilçe kongresinde ise Hikmet Şenözen yeniden başkanlığa getirildi. Şenözen’in yönetiminde ise Ünal Koç, A.Turan Bilgin, Mürşide Çöllü, Ayşen İşçioğlu, Sertan Sepetoğlu, Tahsin Özkan, Mehmet Serim, Ahmet Dağcıoğlu, Salih Önder ve Ahmet Eroğlu görev aldı.

İL BAŞKANI MEMNUN
İl Başkanı Zafer Gönenç yapılan 12 ilçe kongresindeki atmosferden memnun. Özellikle katılımın yoğun olduğunun altını çizen Zafer Gönenç, “Kongreler Cumhuriyet Halk Partisi olgunluğuna yakışır bir şekilde tamamlandı. Önümüzdeki kongrelerimizi de aynı şekilde gerçekleştireceğiz. Olgun, seviyeli ve en küçük bir tatsızlığın yaşanmadığı kongrelerimizde örgütümüzün tam bir uyum içinde olduğu da bir kez daha görülmüştür” dedi. İlçe kongrelerinde parti üyelerinin yanı sıra üye olmayan vatandaşların da gelişmeleri takip ettiğinin altını çizen Gönenç, “Kongrelerimize vatandaşlarımızın gösterdiği yüksek katılım, seçime yönelik olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne umudun ve beklentinin arttığını gösteriyor” dedi.

KONGRELER ŞUBAT’TA BİTİYOR
CHP’de henüz tamamlanmayan ilçe kongreleri ve tarihleri ise şöyle: 23 Ocak Akköy, 23 Ocak Çardak, 24 Ocak Çivril, 26 Ocak Tavas, 29 Ocak Serinhisar, 31 Ocak Honaz, 6 Şubat, Acıpayam, 7 Şubat Çal.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı