REKLAMI GEÇ

CHP’den Canpolat’a ziyaret

CHP Denizli İl Başkan Vekili Ümit Dizdaroğlu ve Denizli Milletvekili Adayları Denizli Valisi Dr.Hasan Canpolat’a nezaket ziyaretinde bulundu.

/ DENİZLİHABER / 25 Haziran 2007 Pazartesi, 00:00

CHP Denizli İl Başkan Vekili Ümit Dizdaroğlu, seçim sürecine girilmesi dolayısıyla seçim çalışmalarında bulunduklarını, son dönemlerdeki aşırı sıcakların çalışmaları zorlaştırdığını söyledi.

Milletvekili adayı Mehmet Uğur Neşşar da, şu ana kadar tam olarak sağlanamayan iktidar ve muhalefetin ortak çalışmasını gerçekleştireceklerini belirterek, “ CHP iktidar olma yolunda ilerliyor. İktidara geldiğimizde Denizli konusunda şimdiye kadar gerçekleştirilemeyen iktidar ve muhalefet milletvekillerinin ortak çalışmasını gerçekleştireceğiz. İktidarıyla muhalefetiyle Denizli için ortak çalışacağız. Amacımız Denizli’nin daha iyi bir yere gelmesi için gereken her şeyi yapmak olacak” dedi.

Vali Hasan Canpolat, parti ayrımı yapılmaksızın Denizli’nin menfaatleri yolunda ortak çalışma sergilenmesinin önemli olduğunu belirterek, “ Parti ayrımı yapılmaksızın ortak bir çalışma sergilenmesi istenen bir gelişme. Türkiye’nin de ihtiyacı olan bu diyalog ve işbirliği. Artık demokrasimiz yeterli olgunluğa erişti. Zaten siyaset uzlaşma ve diyalog demektir” dedi.

Denizli’de seçim ortamının şu ana kadar istendiği gibi gittiğini, huzur ve güven ortamı içerisinde seçimin sonuçlanmasının herkesin arzusu olduğunu dile getiren Vali Canpolat, “ Huzur ortamı içerisinde vatandaşımız sandıkta en doğru kararı verecektir. Sandıktan çıkan sonuç herkes için hayırlı olacaktır. Demokrasinin vazgeçilmez unsurları siyasi partilerdir. Tüm siyasi partilerimize önümüzdeki seçimlerde başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı