REKLAMI GEÇ

CHP’den Denizli çıkarması

CHP’den Denizli çıkarması

11 CHP’li vekil ekonomisi can çekişen Denizli’nin sorunlarını yerinde incelemek için Denizli’yi geliyor.

/ DENİZLİHABER / 21 Ekim 2009 Çarşamba, 16:43

Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekilleri, Denizli sanayisinin sorunlarını yerinde incelemek üzere, yarın Denizli’ye geliyor.

Denizli’ye üçü MYK üyesi CHP’li 11 milletvekili gelecek. Aralarında Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur’un da bulunduğu CHP’li 11 milletvekili yarın saat 10.30’ da ilk olarak il başkanlığını ziyaret ederek bir basın toplantısı yapacak. Daha sonra sırasıyla Valilik, Sanayi Odası, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği’ne ziyaretler gerçekleştirecek olan heyet ardından fabrika ziyaretleri yapacak. Milletvekillerinin hangi fabrikalara gideceği net değil, ancak Deba ve Funika’nın programa alınacağı öğrenildi.
CHP Tekirdağ Milletvekili-CHP MYK Üyesi Faik Öztrak, İzmir Milletvekili-MYK Üyesi M. Ali Susam, Muğla Milletvekili-MYK Üyesi Fevzi Topuz, Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, Burdur Milletvekili R. Kerim Özkan, Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, Çorum Milletvekili Derviş Günday, Bursa Milletvekili Abdullah Özer ve Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, heyette yer alan vekiller.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı