REKLAMI GEÇ

CHP’DEN DENİZLİ’YE ÖZEL ÇALIŞMA

CHP’DEN DENİZLİ’YE ÖZEL ÇALIŞMA

CHP İstanbul Milletvekili Necla Arat, genel seçim çalışmalarıyla ilgili olarak geldikleri Denizli’de yaptığı basın toplantısında, “3 gün boyunca, Denizli’deki yol haritamızı çizeceğiz. Belli aralıklarla yine Denizli’ye geleceğiz. Denizli ile ilgili çalışmalarımız, seçim gününe kadar sürecek” dedi.

/ DENİZLİHABER / 26 Ocak 2011 Çarşamba, 18:56

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli ziyaretinin ardından, bu kez de CHP’de Denizli’den sorumlu olan İstanbul Milletvekili Necla Arat, CHP Parti Meclisi Üyesi Mehmet Zeki Durmaz ve CHP Kadın Kollarından Sorumlu MYK Üyesi Ayla Eğit, Denizli’ye geldi. Genel seçim çalışmaları için Denizli’ye gelen heyet, 3 gün kentte kalacak. Partililerle yapacağı toplantı öncesi basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Merkez heyeti, genel seçim çalışmalarında alışılmışın ötesine giderek, her eve ulaşacaklarını bildirdi.

İstanbul Milletvekili Necla Arat, genel seçimler dolayısıyla Denizli’den sorumlu heyetle, Denizli’de üç günlük bir çalışma yapacaklarını belirterek, “Hedefimiz bu seçimlerde partimizi iktidara taşımaktır. Bugüne kadar yapılan seçim çalışmalarının ötesine giderek çok kişiye ulaşmanın çabası içinde olacağız. Partimiz, 81 ilde belirlediği heyetle, tüm illerde seçim startını vermiş durumda. 3 gün boyunca tüm ilçe teşkilatları ve partililerimizle bir araya gelerek, Denizli’deki yol haritasını çizeceğiz. Denizli ile ilgili çalışmalarımız seçim gününe kadar devam edecek. Belli aralıklarla yine Denizli’ye gelerek, seçim çalışmalarında aktif olarak yer alacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı