REKLAMI GEÇ

CHP’den “Farkında mısın?” eylemi

CHP’den “Farkında mısın?” eylemi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi İlçe Örgütü “Farkında mısın?” eylemi gerçekleştirdi. Eylemde ne bir slogan atıldı ne basın açıklaması yapıldı. CHP Merkezefendi yönetim kurulu ile kadın ve gençlik kolları üyeleri, ekonomiden eğitime, sağlıktan çocuk istismarlarına kadar birçok sorunun dikkat çekildiği dövizlerle oturma eylemi yaptı, farkındalık yaratmaya çalıştı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2016 Çarşamba, 18:47

CHP Merkezefendi İlçe örgütü ilginç bir eyleme imza attı. İlçe yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kolları üyelerinin katıldığı “Farkında mısın?” eyleminde ne bir slogan atıldı, ne de basın açıklaması yapıldı.

denizli-chp-farkinda-misiniz-eylemi-1

Siyah tişörtleriyle Gazi Bulvarı’na gelen partililer, ellerinde “Eğitim sistemi çöktü”, “Laik Cumhuriyet yok ediliyor”, “1 kilo ekmek 4 lira”, “Borçlu ölüyoruz”, “Hukuk katledildi” gibi yazılı dövizlerle bir süre oturma eylemi yaptı.

denizli-chp-farkinda-misiniz-eylemi-2

TEK TEK DÖVİZLERİ OKUDULAR 
Oturma eylemini gören vatandaşlar önce şaşırdı sonra, dövizlerdeki yazıları dikkatlice okuyup beklemeye başladı. Eylem bittiğinde alkışlamak isteyen vatandaşları ise Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, “Alkışlamayın, alkışlanacak bir şey değil bu” diyerek uyardı. Bazı vatandaşlar ise bu tavrı ve “Farkındalık” eyleminden dolayı Demirci’yi kutladı.

EYLEMLERİMİZ DEVAM EDECEK
CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, “13 yıldır kardeşlerimizin işsiz kalmasına, komşularımızın borç altında ezilmesine, köyümüzde tarlalarımızın kurumasına, halkımızın yoksullaşmasına, laik Cumhuriyeti yok edilmeye çalışıldığına dikkat çekmek istedik. Güvenlik, eğitim, sağlık sisteminin çökmesine, her gün vatan evlatlarımızın katline, yeni anayasa ve başkanlık sistemini dayatarak, rejimi değiştirmek isteyenlere, sosyal ve ekonomik çöküşümüze ve ahlaki yozlaşmaya karşı tepkimizi dile getirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla bu eylemlerimiz devam edecek. Her hafta bir meydanda olacağız” dedi.

denizli-chp-farkinda-misiniz-eylemi-3

HESAP SORMAK BİZİM GÖREVİMİZ
Demirci, tüm bu olumsuzlukların yaşanmasına neden olan faşist dikta anlayıştan hesap sormak için alanlarda olduklarını belirterek, “Sadece yandaşı için hesap yapanlar bilmeli ki, halkımız, çocuklarımız, yarınlarımız, geleceğimiz, ülkemiz için hesap sormak bizim, CHP’nin görevidir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı