REKLAMI GEÇ

CHP’den istifa eden Sancar’a çağrı: Vekillikten de istifa et

CHP’den istifa eden Sancar’a çağrı: Vekillikten de istifa et

Milletvekili Teoman Sancar’ın istifasının ardından sosyal medyadan Sancar’a yönelik açıklama yapan eski Büyükşehir ve Bekilli Meclis üyesi Bekir Çapar’ın oğlu avukat Can Çapar, Sancar’ın CHP’nin oylarıyla milletvekili seçildiğini hatırlattı, “İnsanların bir diyecekleri bir duyacakları vardır. Sancar milletvekilliğinden istifa etsin. Kimse şahsi şovlarını CHP üzerinden yapmasın” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2021 Pazartesi, 12:04

Milletvekili Teoman Sancar’ın CHP’den istifa etmesi Türkiye ve Denizli gündemine bomba gibi düştü. Sancar’ın istifası kulislerde ve sosyal medyada gündem oldu.

İHRAÇ ETTİĞİ CHP’Lİ İSİM İSTİFAYA DAVET ETTİ
Partiden istifanın ardından Sancar, milletvekilliğinden de istifaya davet edildi. Bu yönde paylaşım yapanların başında Büyükşehir ve Bekilli’nin CHP’li eski meclis üyesi Bekir Çapar’ın oğlu avukat Can Çapar yer aldı.

Bekir Çapar, 2018 yılında o dönem İl Başkanlığı yapan Teoman Sancar tarafından partiden ihraç edilmiş, Çapar ihraç kararının ardından hem belediye Büyükşehir hem de Bekilli Belediye Meclis üyeliğinden istifa etmişti.

“KİMSE ŞAHSİ ŞOVLARINI CHP ÜZERİNDEN YAPMASIN”
Can Çapar Teoman Sancar’ın istifasına ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında, o dönemde Sancar’ın babasına “CHP’nin oylarıyla meclis üyesi oldun” sözlerini hatırlatarak şunları söyledi:

“Hayat bu işte. Denizli Milletvekili Teoman Sancar, CHP İl Başkanı olduğu dönemde o dönem Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve CHP Grup Başkan Vekili olan ve o partiye on yıllarını adayan babam Bekir Çapar’ı ihraç ettirmişti. Bu süreç içerisinde ben usulsüz ihraca ilişkin genel merkeze itiraz edelim veya dava açalım dediğimde ‘Ben partime dava açmam’ diyerek bu talebimi reddetmiş ve ben partimin oylarıyla seçildim diyerek ilk büyükşehir meclisi grup toplantısında Büyükşehir belediye meclisi üyeliğinden istifa etmiş, siyaseti bırakmıştı. Dönemin yakışıklısı (Teoman Sancar) ise ‘Buradan son kez sayın Çapar’ı uyarıyorum. Bekilli ilçesinde ve Büyükşehir Belediyesi’nde Meclis Üyesi olmanı sağlayan parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bugün çıkıp da şahsi şovlarını Cumhuriyet Halk Partisi üzerinden yapmaya kalkmasın” demişti.

“İNSANLARIN BİR DİYECEKLERİ BİR DE DUYACAKLARI VARDIR, MİLLETVEKİLLİĞİNDEN İSTİFA EDİN”
Sancar’ın Denizli’de Milletvekili olmasını CHP’nin oylarına bağlayan Çapar, kimsenin şahsi şovlarını CHP üzerinden yapmaması gerektiğini ifade ederek, “Buradan bende bir Denizlili olarak artık bağımsız milletvekili Sancar’ı uyarıyorum. Denizli’de milletvekili olmanı sağlayan parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bugün çıkıp da şahsi şovlarını Cumhuriyet Halk Partisi üzerinden yapmasın. İl başkanlığın döneminde nasıl ki babam Bekir Çapar’ı haksız şekilde ihraç etmeniz üzerine büyükşehir meclis üyeliğinden kendisi istifa etmiş ise sizin de onurlu biçimde istifa etmeniz gerekir. İnsanların bir diyecekleri bir de duyacakları vardır. Uzun lafın kısası milletvekilliğinizden istifa etmeniz yakışandır. Etme bulma dünyası işte” dedi.

Bekir Çapar da oğlu Can Çapar’ın paylaşımını sosyal medyada paylaştı.

Yorumlar

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 1 Mart 2021, 13:50

Teoman Sancar onurluysan bu kadar dedikodu varken milletvekilliğinden istifa et sana yakışan budur

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı