REKLAMI GEÇ

CHP’den İYİ Parti’ye Akşener ziyareti

CHP’den İYİ Parti’ye Akşener ziyareti

CHP Denizli İl Yönetimi, Millet İttifakı ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Denizli ziyareti öncesi İYİ Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette, Akşener’in Denizli gezisine ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2021 Cuma, 15:16

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Cumartesi günü Denizli’de miting düzenleyecek olan İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in ziyareti öncesi İYİ Parti Denizli teşkilatını ziyaret etti. Çavuşoğlu ve yönetimini İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık ve il yönetimi ağırladı.

Ziyarette Türkiye’nin mevcut şekilde yönetilmesinin mümkün olmadığını belirten CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Vatandaşlarımız bir an önce seçim kararının alınmasını bekliyor. Millet ittifakı bileşenleri olarak halkımızla beraber iktidara yürüyoruz. Meral Akşener, Genel Başkanımızın hem dostu hem can yoldaşı hem de geleceğin Türkiye’sini kurma anlamında beraber bir irade gösterdiler. Bu iradenin de genişleyip büyüyerek devam ettiğini de görüyoruz. Yangın her geçen gün büyüyor. Bu yangını söndürecek irade de artık Millet İttifakı iradesi. İktidara giden bir sürecin hep beraber temsilcisi olacağımız bu mitingin de iktidar sürecinin başlangıç mitingi olacağına inancımız tam. Bu anlamda da hepimize hayırlı olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, göreve geldikleri günden bugüne kadar her an seçim olacakmış gibi çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

Akışık, “Uzun zamandır sahalardayız. Vatandaşlarımız her seferinde Meral Akşener ne zaman gelecek diye sordular, Meral Akşener’i görmek istediklerini ifade ettiler. O yüzden beklenen bir ziyaretti. Esnaf ziyaretiydi ilk önce. Ama duyulduğu andan itibaren o kadar büyük bir coşkuyla karşılandı ki, biz bunu ilettiğimizde neden miting olmasın diye tarihini değiştirdik. Daha kapsamlı, daha geniş, daha kalabalığa ulaşabilecek bir şekilde mitinge dönüştürdük. İnşallah yarın güzel bir şekilde genel başkanınınız karşılayacağız” dedi.
Ziyarette, Meral Akşener’in Denizli ziyareti ve yapılacak miting ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı