REKLAMI GEÇ

CHP’den siyasi partilere ziyaret

CHP’den siyasi partilere ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi Denizli Başkanlıklarını ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2021 Çarşamba, 12:23

İlk olarak Millet İttifakı ortağı Saadet Partisini ziyaret eden CHP kurmayları, İl Başkanı Mehmet Fatih Aktaş ve Genel İdare Kurulu Üyesi Şakir Tarım ve il yönetimiyle görüştü.

Görüşmede ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılar, döviz kurundaki anormal hareketlerin ekonomisi üzerindeki etkileri ve Millet İttifakı olarak çözüm önerileri gündeme geldi. İttifak olarak önümüzdeki süreçte neler yapılabileceği konuşuldu.

Daha sonra DEVA Partisi Denizli İl Başkanlığını ziyaret eden CHP heyeti, İl Başkanı Bekir Kırar, il ve ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Ağırlaşan ekonomik şartlar altında yönetilemez hale gelmesi ve erken seçim konuları üzerinde duruldu.

Son olarak Gelecek Partisi İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Kurmayları, İl Başkanı Aykut Yıldırım ve yöneticilerle bir araya geldi.

Ziyaretlerde ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumun ve neler yapılması gerektiğinin değerlendirildiğini belirten Başkan Çavuşoğlu, “Döviz kurlarındaki aşırı hareketlenmeler, bütün sektörleri olumsuz etkilemiş durumda. Çiftçiler gübre, ilaç ve mazot fiyatlarına gelen aşırı zamlar ile boğuşurken, ticaretle uğraşanlar ellerindeki ürünü fiyatlandırmakta güçlük çekiyor. Tek Adam rejiminin ülkemizi getirdiği nokta ortadadır ve Ülkemizi tekrar düzlüğe çıkaramayacağı ortadadır. Bu buhrandan çıkmak için bir an önce erken seçim kararı alınmalıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı