REKLAMI GEÇ

CHP’li başkana ‘sarhoş’ afişi

CHP’li başkana ‘sarhoş’ afişi

Sarayköy’de MHP’nin Belediye Başkan Adayı Yasin Çetinkaya, CHP’li Belediye Başkanı Orhan Karaköse’yi, belediyenin tam karşısına kurduğu seçim bürosunun üstüne astığı ‘Sarhoşluğa son’ afişiyle, sürekli sarhoş olmakla suçladı.

/ DENİZLİHABER / 5 Kasım 2008 Çarşamba, 01:00

Sarayköy Meydanı’nda Sarayköy Belediyesi’nin karşısına, seçim bürosu açan MHP’li Yasin Çetinkaya, 2 metre genişliği ve 4 metre uzunluğunda dev afişe kendi fotoğrafını koydu. Afişe yazdığı ‘Başıboşluğa, sarhoşluğa, susuzluğa son’ yazısı ile de  Sarayköy Belediye Başkanı Orhan Karaköse’yi sarhoş dolaşmakla suçladı.

CHP’li Belediye Başkanı Orhan Karaköse’nin sabahtan akşama kadar içki içtiğini söyleyen MHP’li Yasin Çetinkaya, “Sarayköy’de herkes onun ne olduğunu biliyor. Sabahtan başlayıp, belediye binasında, kendi makamında bile içiyor. Sürekli sarhoş dolaşıyor. Mahkemeye de veremiyor. Suçlayamıyor beni. Çünkü kendisi de ayyaş olduğunu biliyor. Herkes kendisinin içki içmesinden rahatsız” dedi.

Böyle bir afişle onun içkici bir ayyaş olduğunu gösterdiğini söyleyen Yasin Çetinkaya, “Başkan hiç ayık gezmiyor. Sarayköy halkı seçimleri bekliyor. ‘Sarhoşluğa ve başıboşluğa’ son diye onun için yazdırdım. Ağzı sürekli içki kokuyor. Nerede olursa içiyor. Ve halk rahatsız. Sabah mesaisine de gelemiyor çünkü ayılamıyor. Kalktığında da içkiye devam ediyor. Aralık vermiyor. Sürekli içki içen bir başkanın halkın parasını, yetimin hakkını nasıl koruyacak? Afişi indirtmek için de bir uyarı bile gelmedi. Kendisi de kabul ediyor. Belki bu afiş ona ders olur” dedi.

Sarayköy’ün CHP’li Belediye Başkanı Orhan Karaköse ise rakibi Yasin Çetinkaya’nın yaptığını ahlaksızlık ve seviyesizlik olarak niteleyerek, “Terbiyesizce bir durum. İçki içiyorum ama sarhoş gezdiğimi kimsenin söylemesi mümkün değil. Onu muhatap almıyorum. Başkan olduğumdan bu yana Sarayköy’e çok hizmet ettim. Hakkımda soruşturma da yok uyarı da yok. Kendisini bu afişten dolayı kınıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı