REKLAMI GEÇ

CHP’li Basmacı’dan Zeybekci’ye 25 bin konut tweeti

CHP’li Basmacı’dan Zeybekci’ye 25 bin konut tweeti

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin 7 Haziran seçimi öncesinde açıkladığı iddialı projelerden 25 bin konut yapımı, CHP Milletvekili Melike Basmacı ile bakan arasında polemik konusu oldu. Zeybekci’nin bu hafta sonunu işaret ettiği açıklamanın yapılmaması üzerine Basmacı, twetter hesabından “Sayın Bakan, 25.000 konut projesinin açıklamasını yine yeniden haftaya bıraktı” paylaşımında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2015 Pazar, 12:27

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 15 Ağustos’ta Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları ve ilgili birimlerin katılımıyla 25 bin konut projesiyle ilgili çalışma toplantısı düzenlemiş, “TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın da katılımıyla gelecek hafta sonunda bu konuyla ilgili Denizli’de bir toplantı düzenlenecek” açıklamasını yapmıştı.

İlçeleri de kapsayan ve 122 bin başvuru alınan aylık 250 lira taksitle 25 bin konut projesinde Zeybekci’nin aradan geçen bir haftada yeni bir açıklama yapmaması üzerine, bu konuyu yakından takip eden CHP Milletvekili Melike Basmacı, sosyal medya üzerinden Zeybekci’yi eleştirdi.

Basmacı, twetter hesabından “Sayın bakan Zeybekci ‘bu hafta açıklıyorum’ dediği 25.000 konut projesinin açıklamasını yine yeniden haftaya bıraktı… Hadi hayırlısı” paylaşımını yaptı.

Yorumlar

Denizlim20   -  Bağlantı 24 Ağustos 2015, 09:15

Başkanım valla erken seçime ayarlıyonuz demi bu konut yapmalar falan fasafiso dolar olmuş 3 tl 250 tl ye ev ooh valla salla babam salla…

erdoğan   -  Bağlantı 23 Ağustos 2015, 20:51

bakan bey bi açıklasada melike hanımın merakı giderilse baksanıza malzeme sıkıntısı çekiyor garibim.Belediyeden cevabı aldı ama tatmin olmadı demekkki

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı