REKLAMI GEÇ

CHP’li belediye başkanları seçim için İstanbul’da

CHP’li belediye başkanları seçim için İstanbul’da

Tekrarlanan İstanbul seçimlerine Denizli de müdahil oldu. Denizli’deki CHP’li Belediye Başkanları seçim öncesi soluğu İstanbul’da aldı, hemşerilerini ikna ederek İmamoğlu’nun kampanyasına destek olmaya çalıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2019 Cuma, 10:08

YSK tarafından ihtal edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri pazar günü yeniden gerçekleşecek. Zorlu yarışta Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu’na bir destek de Denizli’den geldi. Denizli’de ittifakın belediye başkanları İstanbul’a çıkarma yaptı.
Hafta sonunu İstanbul’da geçirerek orada yaşayan Denizlililer ile temasa geçecek olan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi ve Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ile iptal edilen seçimi farklı bir şekilde kazanarak görevine başlayan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek kampanyasında İmamoğlu’na omuz verdi.
Dün CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ile birlikte İstanbul’a giden başkanlar, kentteki Denizlili iş insanlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile de bir araya gelecek.

CHP Denizli il örgütü de Denizli’de bulunan İstanbul seçmenleri için ücretsiz ulaşım sağlayarak kampanyaya destek oldu.

Millet İttifakı mensuplarının yurdun dört bir yanından destek verdiği Ekrem İmamoğlu ile hatıra fotoğrafı çektiren başkanlar 23 Haziran için ‘Her şey çok güzel olacak’ mesajı verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı