REKLAMI GEÇ

CHP’li Demirci: “Halkın aklıyla alay edemezsiniz”

CHP’li Demirci: “Halkın aklıyla alay edemezsiniz”

Merkezefendi Belediyesi’nin halkın tüm ısrarına rağmen yaptığı Gerzele Park Projesi, bu kez referanduma konu oluyor. CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, halkın 6 ay önce düzenlemeye karşı eylem yaptığını hatırlattı, “O zaman biz ne dersek o diyenler, şimdi tribünlere oynuyor. Halkın aklıyla alay edemezsiniz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2017 Salı, 13:04

Merkezefendi Belediyesi tarafından Gerzele’de bulunan parka yapılan ve vatandaşların yoğun tepkisine rağmen geri adım atılmayan “Otontik İşyerleri” projesi bu kez halk oylamasına sunuluyor. Belediyenin halkın tüm ısrarına rağmen yaptığı dükkanların kütüphaneye dönüştürülüp dönüştürülmemesi referandumuyla ilgili CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci sert eleştiriler yöneltti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun Gerzele’de yapılmış olan bir proje için “Referanduma gideceğiz, Halk ne derse o” sözlerini sert bir şekilde eleştiren Demirci, halkın ve özellikle Gerzele’de yaşayan vatandaşların oynanan oyunun farkında olduğunu kaydetti.

6 ay önce o bölgede oturan vatandaşlar tarafından projeye karşı çıkıldığını ve eylem yapıldığını hatırlatan Demirci, o gün orada eylem yapan vatandaşlara “Kararımız kesin, engel olamazsını, biz ne diyorsak o” dendiğini, şimdi de kalkıp, ”Halk ne derse o” sözleriyle siyaset yapmaya çalıştıklarını öne sürdü.

Demirci, “Bunlar ucuz ve bayat numaralar. Kimse bizim aklımızla alay etmesin. Sevimli gülücüklerle kalkmış referandumdan bahsediyorsunuz, hiç kusura bakmayın, siz ne bizim, ne de vatandaşın aklı ile alay edemezsiniz” dedi.

“MECLİS GÖRÜŞMELERİNDE İTİRAZ ETMİŞTİK”
Konu ile ilgili olarak Merkezefendi Belediyesi Meclis oturumlarında gerçekleştirilen görüşmelerde de itirazlarını dile getirdiklerini anlatan Demirci, “Başkan düpedüz tribünlere oynuyor. Meclis görüşmelerinde yaptığımız itirazlar neden dikkate alınmadı merak ediyorum. Şimdi kalkmış ‘Merkezefendi Referanduma gidiyor’ diyorlar. Halkın bunlara karnı tok sayın Başkan. Promosyon belediyeciliğini aştınız, şimdi de insanların aklıyla alay etmeye mi başladınız?” diye sordu.

“2019’UN KORKUSU SARMAYA BAŞLAMIŞ”
2019 yılında Merkezefendi Belediyesi’nin CHP’li olacağı iddialarını yineleyen Sedat Demirci, Subaşıoğlu’nun bu durumun ciddiyetinin farkında olduğunu önü sürdü.

Subaşıoğlu’nun 16 Nisan’da çıkan sonuçlarla 2019’da başkanlığı hayal bile edemeyeceğini iddia eden Demirci, “Görüyoruz ki, promosyon belediyeciliği ile yaptığı makyajların işe yaramadığını sonunda anlamış. Bugüne kadar hiç görmediğimiz taktikler deneniyor. Tabi bunun en büyük nedeni de partisinin 16 Nisan’da aldığı oy oranları ve yaşadığı hezimettir. Merkezefendi’de %59 oranında aldığımız oylar bizi haklı çıkarmaktadır. Bir kez daha söylüyorum; ne yaparsanız yapın, ne dağıtırsanız dağıtın, ne kadar tribünlere oynarsanız oynayın Denizli Halkı gerçeklerin farkındadır” dedi.

Yorumlar

FETİ   -  Bağlantı 24 Mayıs 2017, 11:17

O CİVARDAKİ MEVCUT İŞYERLERİ BİLE ÇALIŞMIYOR İKEN,O BÖLGEDE KÜTÜPHANE DE İHTİYAÇ DEĞİLKEN,ÜSTELİK BÖLGE İNSANI PARKIMA DOKUNMA DEDİĞİ HALDE YAPILAN ONCA MASRAFA YAZIK DEĞİLMİ.ÇOK GEREKSİZ BİR İMALAT OLDU.YEŞİL OLARAK KALMASI GEREKİRDİ.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı