REKLAMI GEÇ

CHP’li Horzum’dan hayırsever Osman Aydınlı’nın da kendini ortasında bulduğu olayla ilgili açıklama

CHP’li Horzum’dan hayırsever Osman Aydınlı’nın da kendini ortasında bulduğu olayla ilgili açıklama

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Gamateks’in sahibi Osman Aydınlı’nın adının karıştırılarak usulsüzlük yapıldığı yalanı sonrası açıklama yaptı. Horzum, Hayırsever Aydınlı, Meclis üyesi ve Merkezefendi Belediyesi’ni koruduğu açıklamasında ‘Derman belediyeciliğe gölge düşürtmeyiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ocak 2021 Cuma, 11:34

Yazılı açıklama yapan Horzum, “Bir internet sitesi Mesnetsiz, yakışıksız ve gerçek dışı bir haber yapmıştır. Bu haberin amacının, Meclis Üyemiz Mimar Cihan Saraçoğlu, Belediye Başkanımız Şeniz Doğan ve hayırsever iş insanımız Osman Aydınlı’yı yıpratmaya yönelik, itibar cellatlığı yapan bir haber olduğu açıktır. Belediyemizin başarısızlığı için avuç ovuşturan, aportta bekleyen bir güruhun da hemen bu haber üzerinden yazmaya, yorum yapmaya başladığını üzülerek görüyoruz” dedi.

Bu üç ismin karalama kampanyasının merkezine alındığını belirten Horzum, “Denizlimizin yetiştirdiği bu değerleri karalayarak prim yapmaya çalışmak hiçbir insana yakışmaz. Bu tür mesnetsiz haberler maalesef hayırsever iş insanlarımızın tamamını üzmüştür. Geleneklerimizde olan yardımlaşmaya, paylaşmaya ve hayırseverliğe vurulan bir darbedir. Bin bir zorluklarla yapılan bu güzellikleri çarpıtmak hiç kimsenin hakkı da haddi de değildir. Bu tür yaklaşımlar yüzünden yapılacak olan birçok projeyi yapılamaz hale getirmek halkımızı da üzecektir. Parti olarak belediye başkanımız ve meclis üyelerimizin yanındayız, derman belediyecilik adına yaptıklarını takdirle karşılıyor ve destekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

ali akman   -  Bağlantı 29 Ocak 2021, 12:25

Yani yasalara aykırılığı mı savunuyorsunuz tam anlayamadım?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı