REKLAMI GEÇ

CHP’Lİ KADINLAR ANKARA’DA

CHP’Lİ KADINLAR ANKARA’DA

CHP Kadın Kolları İl Başkanları toplantısına Denizli’den Kadın Kolları İl Başkanı Nazife Karabil ile Kadın Kollarından sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Gürel Bingüller katıldı.

/ DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2010 Salı, 16:54

Toplantı Kadın Kolları Genel Başkanı Asuman Çakmakçı’nın açılış konuşması ile başladı. Ardından Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyelerinin Kadın Kollarına ve basına tanıtımı yapıldı. Bunu Kadın, Gençlik ve Eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nevin Gaye Erbatur konuşması izledi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP li kadın kolları yöneticilerine hitap etti. MYK Üyeleri, 81 ilden gelen kadın yöneticilerle birlikte Anıtkabir ziyaret edildi. Öğleden sonra Genel Sekreter Önder Sav‘ın konuşması, ardından CHP MYK Üyesi Prof. Dr. Süheyl Batum Anayasa referandumu konusunda, Kadın Kolları Genel Sekreteri S.Nazik Işık Toplumsal Cinsiyet ve Eşitlik, Kadın Politikaları konusunda, Kadın Kolları MYK Üyesi Aylin Çoşkunoğlu Nazlıada tarafından da İletişim Becerileri, Kampanya çalışmaları hakkında konferans verdiler. CHP Genel Merkezinde düzenlenen ve halkoylamasında kadın yöneticilerin yapacakları çalışmalar hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun, Genel Sekreter Önder Sav’ın konuşmaları kadın yöneticilerce coşkuyla dinlendi. Kadın Kollarından sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Gürel Bingüller ve İl Başkanı Nazife Karabil, Ankara’da katıldıkları ve tüm gün süren toplantı ve eğitim çalışmalarından çok yararlandıklarını, Genel Başkan ve Genel Sekreterin konuşmalarının çok etkileyici ve bilgilendirici olduğunu, konularında uzman yöneticilerin verdikleri bilgileri Denizli örgütüne taşıyacaklarını bildirdiler. Prof.Dr. Süheyl Batum’un anayasa değişiklikleri, S. Nazik Işık ve Aylin Çoşkunoğlu’nun kadın politikaları, iletişim becerileri ve kampanya konulu konferanslarında aldıkları bilgileri Denizli merkez ve ilçelerdeki kadın yöneticilere aktaracaklarını, çalışmalarına buna göre yön vereceklerini bildirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı