REKLAMI GEÇ

CHP’li kadınlardan üretime destek

CHP’li kadınlardan üretime destek

CHP’li kadınlar kadınların ve köylülerin ev içi ekonomilerini desteklemek amacıyla proje geliştirdi. Kadınların ekonomide daha fazla söz sahibi olmasının hedeflendiği projede CHP’li kadınlar ürünlerin pazarlanmasını da destekleyecek. CHP’li kadınlar projenin ilk örneğini hazırladı, reçel yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2016 Pazartesi, 15:58

CHP Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülin Gül Coşkun, parti olarak üretimin ve kadınların desteklenmesi konusunda proje geliştirmeye devam ettiklerini söyledi.

denizli-chp-kadin-kollari-2

Türkiye’nin verimli sulak arazilere sahip olduğunu belirten Coşkun, kalkınmada üretimin, özellikle de tarım ve hayvancılık gibi temel ihtiyaçların karşılandığı sektörlerin büyük önem taşıdığını kaydetti. Kalkınmanın köyden ve emekten geçtiğini anlatan Coşkun, bu nedenle kadınları iş ve sosyal yaşamdan kimsenin koparamayacağını dile getirdi.

Coşkun, “Bu konuya dikkat çekmek amacıyla bir proje geliştirdik. Bundan sonra kadınlarımızın ve köylülerimizin ev içi üretimini destekleyeceğiz, ürettikleri ürünlerin satışına vesile olarak, onlara katkı sağlamaya çalışacağız. İlk adımı biz atarak reçel yaptık, bunların satışı ile elde edilecek geliri tekrar ev içi üretime döndüreceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Kadın Kolları olarak tüm ilçe yönetimimiz ile birlikte her zaman üretimin, üreticinin ve emeğin yanında olacağız” dedi.

denizli-chp-kadin-kollari-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı