REKLAMI GEÇ

CHP’li kurmaylardan DGC’ye ziyaret

CHP’li kurmaylardan DGC’ye ziyaret

CHP Denizli Milletvekili Arslan, İl Başkanı ve parti yöneticileriyle birlikte gerçekleştirdiği Denizli Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde referandum sürecinde kamuoyunun aydınlatılması konusunda basına önemli görevler düştüğünün altını çizerken, “Halkın anayasa değişikliğiyle ilgili tarafsız bir şekilde aydınlatılması konusunda basının hem önemini hem de değerini biliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Şubat 2017 Çarşamba, 18:30

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, İl Başkanı Teoman Sancar, Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, beraberinde il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette DGC yönetimine yeni görevleri nedeniyle başarılar dileyen CHP’liler, hem referandum sürecinde kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi hem de medya-siyaset ilişkisinin düzeyli bir ortamda sürmesi konusundaki düşüncelerini aktardı.

4 Şubat’ta gerçekleştirilen kongrede göreve gelen Başkan Osman Nuri Boyacı ve yönetim kurulu üyelerini, üstlendikleri bu yeni görev nedeniyle kutlayan CHP Denizli’nin kurmayları, başta Boyacı olmak üzere yeni yönetimin Denizli medyasının sorunlarının çözümü, eğitimi ve temsili konusunda daha aktif bir rol oynayacağına ilişkin inançlarını da paylaştı.

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ
Milletvekili Arslan, “Yıllardır mesleki ilke ve sorumluluklardan ödün vermeksizin çalışan ve yakından takip ettiğimiz isimlerin Denizli gazeteciler Cemiyeti’nin yönetimine seçilmesi bizler için son derece sevindirici. Gerçekten Denizlili gazeteci dostlarımız bu konuda iyi bir tercih yaptılar. Biz bu ekibin kentte çok önemli başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Bu konuda Denizli Milletvekili olarak her türlü desteği vermeye hazırım” diye konuştu.

İNANCIMIZ TAM
Arslan’a benzer bir yaklaşım sergileyen İl Başkanı Teoman Sancar ise “Denizli’de hem duruşları hem de mesleki bilgi ve becerileriyle her kesimin sevgi ve saygısını kazanmış isimlerin Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni dönemde sorumluluğunu üstlenmiş olmaları bizleri açıkça belirtmeliyim ki sevindirdi” diye konuştu.

Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci ise, “Sayın Vekilim ve İl Başkanıma bu anlamda katılmamak mümkün değil. Denizli’de bizler inanıyoruz ki Denizli Gazeteciler Cemiyeti çok daha aktif ve başarılı bir dönem geçirecektir” dedi.

DESTEK ÖNEMLİ
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, olumlu bir atmosferde geçen genel kurulla meslektaşlarının yeni dönemde yönetim sorumluluğunu ekibine vermiş olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Denizli’de mesleki yeterlilik ve üyelerin kişisel donanımlarını arttırmak adına özellikle eğitime ağırlık vermek istediklerini aktaran Boyacı, bunun yanı sıra uzun bir aradan sonra yeniden Kristal Horoz Yarışması’nı hayata geçirip benzer etkinliklerle meslek içi motivasyonu arttırmaya gayret göstereceklerini vurguladı. Yerelde örnek bir dayanışmanın olduğunu dile getiren Boyacı, çatı örgütlerinde çok başlılık ve ayrışmanın rahatsız edici boyutta olduğunu söyledi. “Birçok federasyon, konfederasyon ve örgüt Türkiye’de gazetecilik sektörünün temsili konusunda ayrılmışlık görüntüsü oluşturuyor. Mesleki yeterlilik, iç denetim gibi mekanizmaların hayata geçirilmesi için bu örgütlerden daha ziyade etik kurulu gibi bir düzenlemeye gidilmesi sağlıklı olur. Ancak bu tarz önemli düzenlemeler için milletvekillerinin desteği önemli” diye konuştu.

KRİTİK GÜNLERDEN GEÇİYORUZ
CHP’li Arslan ve parti kurmayları, ülkenin kritik günlerden geçtiğinin altını çizerken anayasa referandumu sürecinde kamuoyunun aydınlatılması konusunda basına önemli görevler düştüğünü vurguladı. Bu anlamda Denizli basınından destek istediklerini de dile getiren CHP’liler, “Bizler sokak sokak dolaşıp vatandaşa neden Hayır denmesi gerektiğini anlatacağız. Ancak sizlerden de ricamız bu anlamda tüm siyasi partilerin haberlerine yer vermeniz. Yapıcı her sesi, görüşü yayınlarınıza taşımanız. Halkın anayasa değişikliğiyle ilgili tarafsız bir şekilde aydınlatılması konusunda basının hem önemini hem de değerini biliyoruz” diye konuştular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı