REKLAMI GEÇ

CHP’li Sancar, AK Partili Filiz’e çok sert cevap verdi

CHP’li Sancar, AK Partili Filiz’e çok sert cevap verdi

CHP İl Başkanı Haşim Teoman Sancar, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’in, Kılıçdaroğlu’nun kızının evine talip olmasına sert tepki gösterdi.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2017 Pazartesi, 15:05

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, geçtiğimiz günlerde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızının İstanbul Ataşehir’deki evine talip olduğunu açıklamış, 100 bin dolara evi almaya hazır olduğunu ifade etmişti.

Ulusal gündemin konularından biri olan polemiğe AK Partili Filiz’in katılması, CHP Denizli İl Başkanı Haşim Teoman Sancar’ın sert tepkisi ile karşılaştı.

Parti merkezinde basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Sancar, Filiz’in açıklamalarını komik bulduğunu söyledi. Gündemde daha ciddi sorunların bulunduğunu belirten Sancar, “Sen iktidarın il başkanısın. Bu memleketin tüm sorunlarını bitirdin de sıra ta İstanbul’dan daire almaya mı geldi?” diye sordu.

Denizli’de tespit ettikleri sorunular üzerinden Filiz’e yüklenen Sancar, “250 bin araç Denizli’de trafik çilesiyle boğuşuyor, çıkıp iki kelimen yok! 15 yıldır bitirebildiğiniz bir tane alt yapı, üst yapı projenizi göremedik, aksine yapılan alt yapılar hemen ardından ya çöküyor, ya açılıyor, ya tıkanıyor, çıkıp iki kelimen yok! Belediye başkanın istifa ediyor, belediye meclis üyelerin istifa ediyor, sana zehir zemberek saydırıyorlar, çıkıp iki kelimen yok! Üçgen Kavşağı Projesini söz verip verip gününde bitiremeyen bir belediyen var, proje hatalarından ötürü bitmediği söyleniyor, senin çıkıp iki kelimen yok! Nihat Zeybekci Ağabeyin ihtiyaçtan 15 milyona yalı alıyor, Türkiye yıkılıyor, senden ısrarla ses yok” dedi.

Necip Filiz’in geçen yılki dolar açıklamasını da hatırlatan Sancar, “Sen hani geçen sene elindeki dolarları bozdurmuştun, hani dolarla alışveriş yapmayacaktın, bir daha dolar adını ağzına almayacaktın. Bir de o gün doları bozdururken sana yine sormuştuk ‘Bu son doların mı’ diye, sen de cevap verdin ‘Evet tüm dolarımı bozdurdum’ diye. Şimdi nereden buldun sen binlerce doları yine Sayın Filiz? Millet kredi kartlarını ödeyemezken, icra dosyalarının sayısı her gün kat be kat artarken, konut satışları düşmüş, ekonomik kriz vatandaşı cayır cayır yakarken, sen bu dolarları nereden buldun Sayın Filiz, bir anlat millete bunun kaynaklarını herkes bilsin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı