REKLAMI GEÇ

CHP’li Vekil Karaca’dan önemli iddialar

CHP’li Vekil Karaca’dan önemli iddialar

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, seçime günler kala ortaya ciddi iddialar attı. Ziyaret ettiği ilçelerde AKP’li belediyelerin partinin seçim bürosu gibi çalıştığını, belediye hopörlerlerinden anonsların yapıldığını öne süren Karaca, “Belediyeye işçi alınacak. Son başvuru 31 Ekim, mülakatlar 3 Kasım’da” dediklerini, seçime 4 gün kala kömür dağıttıklarını, 2 Kasım’da teşaron işçilerin işten çıkarılacağını söylediklerini iddia etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2015 Çarşamba, 13:32

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, seçime günler kala ziyaretlerini yoğunlaştırdı, her gün farklı bir ilçede ve mahallede vatandaşlarla buluşuyor. Ziyaretlerinde akıl almaz yöntemler ile karşılaştığını belirten Karaca, belediyelerin, tüm vatandaşlar için hizmet üretmesi gerektiğini, parti rozetinin de belediye başkanı olunca çıkarılmasının zorunlu olduğunu söyledi.

Karaca, “Belediyeleri yönetenler kendisine oy veren vermeyen tüm halkın sorunlarının çözümü için çalışmalıdır. Ancak uygulamada ne yazık ki böyle olmuyor. CHP iktidarında tüm vatandaşlara eşit hizmet anlayışıyla çalışacağız” dedi.

KARACA’DAN İDDİA ÜSTÜNE İDDA
1 Kasım seçimleri arifesinde AKP’li belediyelerin yangından mal kaçırırcasına çaba içine girdiğini ileri süren Karaca, işe alım ilanları yaptıklarını söyledi.
Karaca konuyla ilgili şu iddialarda bulundu:

“AKP’li belediyeler yangından mal kaçırırcasına ‘işe alacağız’ ilanları yapıyor. Tüm vatandaşlara hizmet götürmesi gereken belediyeler, kendilerine oy verenlere ayrıcalık tanıyor, işe alımlarda da kendilerine oy şartı arıyor. Çameli’de seçime 4 gün kala ‘Belediyeye işçi alınacaktır. Müracaatların 31 Ekim’e kadar yapılması gerekmektedir. Mülakat 3 Kasım’da gerçekleşecektir’ anonsu geçiliyor. İşe alım vadiyle seçim öncesi yoksul ve işsiz vatandaş kandırılıyor.”

KÖMÜR DAĞITIMININ ZAMANLAMASI MANİDAR
Tavas’ın mahallelerinde seçime 4 gün kala kömür dağıtımının devam ettiğini önü süren CHP’li Karaca, “Devletin yaptığı yardımları AKP yapıyor izlenimi yaratılıyor, sandığa gidecek vatandaşların algıları yönetilmeye, kandırılmaya çalışılıyor. Zamanlama manidar. Belediyeler kendi bünyesinde çalışan ve halkın vergileriyle maaşları ödenen çalışanlarını, ne yazık ki AKP’nin seçim çalışmalarında farklı yerlerde görevlendirmekte, çalışanlar işime son verilir kaygısı ile görevi dışında iş yapmaya zorlanmaktadır” iddialarında bulundu.

gulizar_bicer_karaca_iddia_ic

TAŞERONLAR İŞTEN ÇIKARILMAKLA TEHDİT EDİLİYOR
Taşeron çalışma sistemini uygulayanın AKP olduğunu anlatan Karaca, bu sistemin sonlandırılması gerektiğini en başından beri CHP’nin dile getirdiğini vurguladı.

AKP’lilerin, ‘tek başına iktidara gelmezsek, 2 Kasım günü taşeron olarak çalışan işçilerin işine son verirler’ iddialarıyla kendilerine oy istediklerini öne süren Karaca, “Bırakın işe son vermeyi, kamudaki tüm taşeronları CHP iktidarında kadroya alacağız. Tüm vatandaşlarımıza bir kez daha sesleniyorum. Korku imparatorluğuna son veriyoruz, CHP olarak söz veriyoruz. Biz varız, milyonlarız, birlikteysek yaparız diyoruz. Halkın vekili olarak, Denizli’nin sesi olacağım, mücadelemi kesintisiz sürdüreceğim, tüm Denizli için çalışacağım. Günübirlik kaygıları bir yana bırakalım ve Türkiye’nin huzuru için, tüm vatandaşlarımızın eşit, özgür ve demokratik bir Türkiye’de yaşaması için CHP’de buluşalım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı