REKLAMI GEÇ

CHP’li vekillerden teröre lanet

CHP’li vekillerden teröre lanet

CHP Denizli Milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, Fransa’nın başkenti Paris’i kana bulayan terör saldırısını kınadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2015 Pazar, 13:03

CHP Denizli Milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, yayınladıkları mesajlarla Paris’te meydana gelen terör saldırısını kınadılar.

Yıllardır Türkiye’yi kana bulayan, karanlık ellerin bu kez Fransa’nın başkenti Paris’te ortaya çıkarak 129 masum canı katlettiğini ifade eden Basmacı, dünyanın neresinde olursa olsun, insana veya her hangi bir canlıya zarar veren karanlık terör odaklarının her zaman kaybetmeye mahkum olduğunu belirtti.

Basmacı, “Terörün ırkı, dili, dini ve sınırı yoktur. Terör, her yerde terördür. Suruç’ta, Ankara’da, Lübnan’da, Paris’te insanlık suçu işlenen her türlü terörü lanetliyoruz” dedi

CHP’Lİ VEKİL ARSLAN’DAN KINAMA
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ise, Paris’teki terör saldırısı sonrasında yaptığı basın açıklamasında saldırıyı kınadı ve G-20 Zirvesi sürecinde liderlerin, dünyanın dikkatinin küresel terör ve göçmen sorunlarına daha fazla odaklanması gerektiğni savundu.

Arslan, “Fransa’nın başkenti Paris’te akşam saatlerinde yaşanan terör saldırısını şiddetle ve nefretle kınıyorum ve lanetliyorum. Şanlıurfa Suruç’tan başkentimiz Ankara’ya uzanan ve doğrudan vatandaşlarımızı hedef alan terör saldırılarından sonra, Paris’te yaşanan terör olayları, yaşadığımız topraklar başta olmak üzere, tüm dünyayı saran bu tehlike küresel tehdit halini almıştır. Terörü el altından besleyenler, terör örgütlerinin sırtını sıvazlayanlar, maddi destek sağlayan ve onlarla arasına açık mesafe koymayan devletler, hükümetler, partiler ve topluluklar, bugün yaşanan insanlık dışı ve kahreden manzaralarla karşı karşıya kalıyorlar ve ne yapacaklarını şaşırmış vaziyetteler. Terör tam anlamıyla bir insanlık suçudur. Bunun karşısında bütün Dünya ülkelerinin kararlılıkla durmaları, bu tür olayları kısa sürede yok edecektir. Herkesi aynı şekilde düşünmeye davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı