REKLAMI GEÇ

CHP’nin 97. kuruluş yıldönümü kutlanıyor

CHP’nin 97. kuruluş yıldönümü kutlanıyor

CHP’nin 97. kuruluş yıldönümü kutlanıyor. CHP il Teşkilatı tarafından Valilik önünde tören düzenlendi, partinin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2020 Çarşamba, 14:31

Koronavirüs salgını nedeniyle sınırlı katılımın olduğu törene İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşen Kocabay ve Gençlik Kolları İl Başkanı Tugay Odabaşıoğlu ile birlikte partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından, İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşen Kocabay ve Gençlik Kolları İl Başkanı Tugay Odabaşıoğlu ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Kuruluş yıldönümü etkinliğinde konuşan İl Başkanı Çavuşoğlu, “Bugün 2 önemli günü birlikte kutluyoruz. 9 Eylül İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşu ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kuruluş yıldönümü. CHP İçişleri Bakanlığına dilekçe verilerek değil, savaş meydanlarında kurulan bir partidir. Toplumun her alanıyla barışık, birlik ve beraberlik ortamını sağlayacak, ülkemizin tüm sorunlarını çözecek tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. İnşallah bir dahaki 9 Eylül’ü iktidar olarak kutlarız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı