REKLAMI GEÇ

CHP’nin Denizli’de tek milletvekili kaldı

CHP’nin Denizli’de tek milletvekili kaldı

24 Haziran 2018’de gerçekleştirilen milletvekilliği seçimlerinde Denizli’den 3 vekil çıkaran CHP’de milletvekili sayısı bire düştü. Kazım Arslan’ın yaşamını yitirmesinin ardından Teoman Sancar’ın da istifasıyla Denizli’de CHP’li vekil olarak yalnızca Gülizar Biçer Karaca kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2021 Pazartesi, 11:03

2018 seçimlerinde meclise Denizli’den 3 milletvekili gönderen CHP, şanssız bir süreç yaşıyor. CHP listesinin 2. sırasından milletvekili seçilen Kazım Arslan, seçimlerden bir yıl sonra 7 Haziran 2019’da Antalya’da yaşamını yitirdi.

Uzun süre mücadele ettikten sonra milletvekili seçilen, seçimlerin üzerinden bir yıl geçtikten sonra yaşamını yitiren Kazım Arslan’ın ölümü, CHP’nin Denizli’deki milletvekili sayısını ikiye düşürmüştü.

SANCAR İSTİFA ETTİ, VEKİL SAYISI BİRE DÜŞTÜ
Kazım Arslan’ın vefatı ile vekil sayısı ikiye düşen CHP’de bir şok da Teoman Sancar’da yaşandı. Sancar, beklenmedik bir şekilde, ardında bir sürü soru işareti bırakarak partisinden istifa etti. Türkiye siyasetini farklı bir mecraya çeken istifa, CHP’nin Denizli’de bir gücünü daha kaybetmesine yol açtı. Sancar’ın istifası ile CHP’nin Denizli’deki milletvekili sayısı bire düştü. Denizli CHP’yi artık yalnızca Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca temsil edecek.

Yorumlar

Ömer ÖZTÜRK   -  Bağlantı 2 Mart 2021, 09:34

Kazım Vekilime Allah rahmet eylesin. Teoman’ın durumunu henüz bilmiyoruz. Dedikodulara bakılırsa işi zor. Allah kolaylık versin. Gülizar Hanımın işi artık daha zor. Daha çok çalışması gerekecek. İnanıyorum ki O bunların üstesinden gelecektir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı