REKLAMI GEÇ

CHP’ye katılımlar sürüyor

CHP’ye katılımlar sürüyor

CHP’ye, aralarında DSP eski İlçe Başkanı’nın da bulunduğu yaklaşık 40 kişi katıldı.

/ DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2010 Perşembe, 16:07

Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katılımlar sürüyor. Daha önce de bazı ilçelerde ve Denizli merkezde, CHP’ye katılımlar olmuştu. Bu kez de Sarayköy’de, CHP’ye 40 kişi katıldı. CHP Sarayköy İlçe Örgütü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen katılım törenine, CHP Denizli İl Başkanı Zafer Gönenç, CHP Denizli Milletvekili ve PM Üyesi Ali Rıza Ertemür, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Sarayköy İlçe Başkanı Rıfat Kapancıoğlu, çok sayıda partili ve davetli katıldı. Aralarında DSP eski İlçe Başkanı’nın da bulunduğu gruba, parti rozetlerini CHP Sarayköy İlçe Başkanı Rıfat Kapancıoğlu, İl Başkanı Zafer Gönenç ve Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür taktı.

CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, AKP iktidarında ezilen ve sömürülen halkın, CHP’ye umut dolu gözlerle baktığını ve CHP iktidarında bu umutların boşa çıkarılmayacağını söyledi. Gönenç, kurultayla birlikte CHP’de büyük değişimlerin yaşandığını, yurttaşların Denizli’de ve tüm Türkiye’de CHP’ye yoğun katılım gösterdiğini ifade etti.

CHP Denizli Milletvekili ve PM Üyesi Ali Rıza Ertemür ise Anayasa değişikliğiyle uygulanmaya çalışılan sivil dikta karşısında dimdik ayakta olduklarını, CHP olarak Anayasa değişikliğine ‘hayır’ diyeceklerini ve darbecileri yargılayamayan ve dokunulmazlıklara dokunamayan AKP iktidarının, referandumda halk tarafından büyük bozguna uğratılacağını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı