REKLAMI GEÇ

Cihaner Parti Meclisi’nde

Cihaner Parti Meclisi’nde

Adnan Keskin’in bu kez aday olmadığı CHP Parti Meclisi’ne, diğer Denizli Milletvekili İlhan Cinaner yeniden girdi.Geçen seçimde Kılıçdaroğlu’nun anahtar listeye yazmamasına rağmen listeyi delerek Parti Meclisi’ne seçilen Cihaner, bu kez genel Başkan’ın anahtar listesindeydi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2014 Pazar, 12:52

Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyük kurultayının ikinci gününde Parti Meclisi seçimleri yapıldı. Seçimin resmi olmayan sonuçları açıklandı. Geçen seçimde en fazla oyla Parti Meclisi’ne seçilen Denizli Milletvekili Adnan Keskin, bu kez aday olmadı. CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner de o seçimde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun listesinde yer almamasına rağmen listeyi delerek Parti Meclisi’ne girmişti.

Kılıçdaroğlu bu kez listesinde Cihaner’e yer verdi. Yapılan seçimde Cihaner, 518 oyla en fazla oy alan 10. Parti Meclisi üyesi oldu. Keskin’in yer almadığı Parti Meclisi’nde Denizli, yeni dönemde bir milletvekili ile temsil edilecek.

Bu arada Parti Meclisi seçiminin kesin sonuçlarının Çankaya İlçe Seçim Kurulu tarafından pazartesi günü açıklanacağı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı