REKLAMI GEÇ

Cihaner, yüzlerce araçlık konvoyla karşılanacak

Cihaner, yüzlerce araçlık konvoyla karşılanacak

CHP İl Başkanı Himmet Yavaş, CHP Denizli 2. Sıra Kontenjan Adayı İlhan Cihaner’in yarın Denizli’ye geleceğini açıkladı. Cihaner’in, yüzlerce araçlık konvoyla karşılanması bekleniyor.

/ DENİZLİHABER / 19 Nisan 2011 Salı, 12:50

CHP’nin, Denizli’de kontenjan kullanmasının zorunlu olduğuna ilişkin kararının ardından, Denizli’de 2. sıra milletvekili adayı gösterilen İlhan Cihaner, yarın Denizli’ye gelecek. CHP İl Başkanı Himmet Yavaş, YSK’nın “hayır, kontenjanı kullan” demesinin ardından, CHP Genel Merkezi’nin ince eleyip sık dokuyarak, Denizli’ye güzel bir aday gönderdiğini belirterek, “Hepimiz İlhan Cihaner’in arkasındayız. İlhan Cihaner, CHP’ye çok büyük katkı verecek bir arkadaşımızdır” dedi. Yavaş, 20 Nisan Çarşamba günü, saat 12.00’de Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde İlhan Cihaner’i partililerle birlikte karşılayacaklarını, 13.00’te de CHP’de İlhan Cihaner’in basın toplantısı yapacağını söyledi. Yavaş, “Tüm adaylarımızın CHP’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

CHP Denizli Milletvekili Adayı Adil Demir de İlhan Cihaner’in, bedel ödemek zorunda bırakılmış olan bir hukukçu olduğunu belirterek, “CHP, İlhan Cihaner’i Denizli’ye emanet etmiştir. İlhan Cihaner, Cumhuriyet’e bağlı bir hukukçudur. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

CHP’den milletvekili aday adayı olan Mehmet Varol da yaptığı yazılı açıklama ile İlhan Cihaner’e destek verdi. Varol açıklamasında, “İlhan Cihaner’i bağrımıza basıyor ve sahip çıkıyoruz. İlhan Cihaner; dinci örgütlenmeyi deşifre edip, bu örgütlenmeye savaş açan, gerçek bir vatanseverdir. İyi bir hukuk adamıdır. Cumhuriyet’i savunmaktan başka görevi olmayan, gerçek bir savcıdır. Görevini yaptığı için, görevinden alınan, cezaevine tıkılan, hukuksuzlara, hukuku öğretecek kadar iyi bir hukukçudur” dedi.

CHP, İlhan Cihaner’in Denizli’ye gelişi sırasında, gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. CHP Denizli Örgütü, Cihaner’i, Denizli Organize Sanayi Bölgesi girişinde yüzlerce araçlık konvoyla karşılayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı