REKLAMI GEÇ

CİHANER’İN SLOGANI, “HERŞEY DENİZLİ VE TÜRKİYE İÇİN OLACAK”

CİHANER’İN SLOGANI, “HERŞEY DENİZLİ VE TÜRKİYE İÇİN OLACAK”

CHP Denizli milletvekili adayı İlhan Cihaner, Denizli’nin kendisini, kendisinin de Denizli’yi kucaklayacağını söyledi ve ilk mesajını verdi.

/ DENİZLİHABER / 17 Nisan 2011 Pazar, 16:36

Ergenekon Davası’nın tutuksuz sanıklarından Erzincan eski Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner’i, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Denizli’den ikinci sıra kontenjan adayı göstermesi kamuoyunda bomba etkisi yaratırken, Cihaner, Denizlililere ilk mesajını verdi. Cihaner, “Seçim kampanyasında aday arkadaşlarımız ve CHP’nin Denizli teşkilatları ile omuz omuza çalışacağız. 1-2 gün içinde partililerle kucaklaşacağım. Seçim kampanyamın sloganı ‘Her şey Denizli ve Türkiye için’ olacak” dedi.

İstanbul’da olduğunu ve bazı programlarının bitiminden sonra Pazartesi ya da Salı günü Denizli’ye gelerek partililerle kucaklaşacağını söyleyen İlhan Cihaner, “Aslen Karslıyım, Ankara’da büyüdüm. Denizli ve Ege’nin yabancısı değilim. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde görevde bulurdum. Denizli’de çok dostum var. Geçmişte çok kez Denizli’yi ziyaret ettim. Denizli’ye her gittiğimde mutlaka alabalık yerim. İstanbul’da önceden hazırlanmış programlarım var. Pazartesi ya da Salı günü Denizli’yi ziyaret etmeyi düşünüyorum. Denizlililerle kucaklaşacağım” dedi.

İlhan Cihaner, Denizli’den adaylığının parti tabanında heyecan yarattığına dair basın yoluyla ve telefonlarla haberler aldığını sözlerine ekleyerek, “Hiçbir Denizlili beni yabancı olarak görmesin. Sonuçta sevdamız bu ülkeye hizmet etmektir. Ben bu ülkenin her köşesinde hizmette bulundum. Denizli’ye de büyük bir onurla milletvekili olarak hizmet edeceğim” diye konuştu.

CHP Denizli İl Başkanı Himmet Yavaş ise, İlhan Cihaner isminin kontenjan adayı olarak açıklanmasının ardından partide büyük heyecan yaşandığını belirterek, “Büyük haksızlıklara uğramış olan Cihaner’i Denizli bağrına basacak. Tabanımız ve teşkilatlarımız çok mutlu. Cihaner’in Denizlili olup olmaması çok önemli değil. Önemli olan Türkiyeli olmasıdır. Cihaner, Denizli’de gücümüze güç katacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı