REKLAMI GEÇ

“Çözüm için köprü görevi göreceğiz”

“Çözüm için köprü görevi göreceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı, Denizli Sanayi Odası’nı ziyaret etti. CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, ülke gündemi ve sanayideki çıkmazlarla ilgili DSO Başkanı Müjdat Keçeci’den bilgiler aldı.

/ DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2009 Çarşamba, 16:13

DSO Meclis Salonu’nda, DSO Başkanı Müjdat Keçeci ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu’nun üyeleri, kriz ile birlikte zor günler geçiren Denizli sanayicisinin her zaman yanında oldukları mesajını verdi. CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, amaçlarının sadece ziyaret olmadığını, yaşanan sorunları ve sıkıntıları, birlikte aşmak istediklerini söyledi. Sanayiciler arasında köprü vazifesi kurmak istediklerini kaydeden Gönenç, “Denizlili sanayicimizin sorunlarını genel merkeze taşıyoruz. Bu da çözüm açısında büyük önem taşımaktadır. Her zaman muhalefet olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapıyoruz” dedi.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, kısa bir süre önce CHP İl Başkanı olarak görevlendirilen, Zafer Gönenç’i kutladı. Keçeci, “Zafer Gönenç’in başkanlığında, CHP’nin Denizli’de daha kazançlı bir dönem geçireceğine inanıyorum. Gönenç, siyasetin kültürünü, bilgisini, tecrübesini bilen, Atatürk ve Cumhuriyet’e en iyi sahip çıkabilecek ve muhalefet görevini en iyi şekilde yapabilecek bir isimdir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı