REKLAMI GEÇ

Demirci’den çantalardaki Subaşıoğlu ismine eleştiri

Demirci’den çantalardaki Subaşıoğlu ismine eleştiri

Merkezefendi Belediyesi’nin eğitim-öğretim dönemi başlangıcında öğrencilere dağıttığı okul çantalarında yer alan Muhammet Subaşı ismi tepki çekti. CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, “Çantaların ücreti belediye bütçesinden karşılanırken, Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun isminin yer alması siyasi rant ve oy devşirme kaygısı taşımaktadır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2015 Salı, 11:29

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, Merkezefendi Belediyesi’nin öğrencilere dağıttığı okul çantalarında yer alan reklam baskılarını eleştirdi. 

Anadolu’nun her köşesinde belediye hizmet binalarının halkın evi olduğunu belirten Demirci, “Cenazesi olan da, düğün yapacak olan da evi bildiği belediyenin kapısını çalar. Sevincinde de kederinde de bir ortak ya da çözüm arar. Merkezefendi Belediyesi Meclis’ini oluşturan iktidar partisi meclis grubu dışında, diğer muhalefet partisi meclis grubu ve Cumhuriyet Halk Partisi Meclis grubumuzun da halkımızdaki bu kanaatin yerini bulmasındaki çözüm anlayışını halkımız izlemektedir” dedi.

HİZMETLERİ DESTEKLİYORUZ
Çocukların ilk okul heyecanını paylaşan ve okul hediyesi olarak okul çantası hediye eden Merkezefendi Belediyesi’ni CHP Belediye Meclis Grubu olarak gönülden kutladıklarını belirten Demirci, dağıtılan okul çantalarındaki Merkezefendi Belediyesi yazısı ve ambleminin ortak payda olduğunu kaydetti.

SİYASİ RANT HEDEFİ VAR
Çantaların ücretinin belediye bütçesinden karşılanırken,çantalarda yazılı olan Muhammet Subaşıoğlu isminin belediye hizmeti üzerinden şahsi siyasi rant,reklam ve oy devşirme çabası niteliği ve kaygısı taşıdığını öne süren Demirci, “Sayın Belediye Başkanı’nın belediye adına halkımıza hizmet noktasında olduğunu hatırlatarak,yeni dağıtılacak olan çantalardan ismini kaldıracağını veya yeni yapılacak olan belediye hizmetlerinde ismini kullanmayacağını ümit ve arzu ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı