REKLAMI GEÇ

Demirci’den istifa yorumu: Kararlarına saygı duyarım

Demirci’den istifa yorumu: Kararlarına saygı duyarım

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, Nihal Güngör Kılıç başkanlığındaki Kadın Kolları’nın istifasıyla ilgili “Bana herhangi bir şikayet gelmedi. Benimle çalışmak istemiyorlarsa, ben onların bu kararına saygı duyarım” değerlendirmesini yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2016 Salı, 14:14

CHP Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Güngör Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanı Sedat Demirci ile fikir ayrılığı yaşadıkları gerekçesiyle dün istifa dilekçelerini Kadın Kolları İl Başkanı Sündüz Başsorgun’a vermişti.

Kadın Kolları’nın istifası ile ilgili Denizlihaber.com’a açıklama yapan CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, “İlçe Kadın Kolları ile biz, eşgüdümlü çalışan parti organlarıyız. Kadın kolları istifalarını İl Kadın Kolları Başkanı’na vermişler ve istifalar işleme konulmuştur. Ben kadınlarımızın kararına saygıyla karşılıyorum. Eğer benle çalışmak istemiyorlarsa yapacak bir şey yok” dedi.

“BENİMLE KONUŞMADILAR”
Kadın Kolları’nın kendisine bağlı bir parti organı olmadığını kaydeden Demirci, “Biz eşgüdümlü çalışmak zorundayız. Bu çalışmalar esnasında benimle ilgili yaşadıkları sıkıntıları bana aktarmadılar. İstifa gerekçelerini tam olarak bilmiyorum. Partiye hizmet yalnızca yönetim kurullarında olmaz. Üye olarak da CHP için çalışılabilir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı