REKLAMI GEÇ

Demirel ve bakanlar telefon açtı

Demirel ve bakanlar telefon açtı

Babası Sadettin Keskin’i bugün toprağa veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’i eski Cumhurbaşkanlarından Süleyman Demirel, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan telefonla arayarak taziyelerini iletti.

/ DENİZLİHABER / 31 Ocak 2013 Perşembe, 19:28

CHP Genel Başkan Yardımıcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin’i babası Sadettin Keskin’i kaybetmesinin ardından bazı önemli isimler taziyelerini telefonla arayarak iletti.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek Keskin’i telefonla arayarak taziyelerini iletirken Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da Keskin’i arayan isimler arasındaydı. Keskin’i arayan bir başka Ak Partili isim Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan oldu.

Keskin’i, Ak Parti’nin önemli isimlerinin yanı sıra 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel de aradı. Bir zamanlar karşı saflarda kıyasıya politika yaptıkları Demirel, Keskin’i arayıp başsağlığı dileğinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı