REKLAMI GEÇ

Denizli CHP esnaf ziyaretinde

Denizli CHP esnaf ziyaretinde

Denizli CHP esnaf ziyareti gerçekleştirdi, sorunları dinledi, çözüm önerilerini sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2021 Salı, 16:45

Esnaf ziyaretine İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşen Kocabay, Gençlik Kolları İl Başkanı Tugay odabaşıoğlu, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri katıldı.

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde faaliyet yürüten esnafları tek tek ziyaret eden CHP’liler, yaşanan sorunları dinledi, çözüm önerilerini sundu.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını ve sorunlara çözüm ürettiklerini belirten Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Ülkemiz ağır bir salgın sürecinden geçiyor. Tüm yurttaşlar bu süreçten olumsuz etkilenirken en ciddi sıkıntıyı yaşayan kesimlerin başında esnaflarımız geliyor. Bu kritik dönemde maalesef iktidar, vatandaşın derdine derman olacak bir yardımda bulunmamıştır. Bu süreçte dükkânını kapatan esnafın her türlü vergi, stopaj, sigorta, kira ve faturalarının devlet tarafından karşılanması taleplerimiz, borç içinde yüzen esnafın krediye rahat ulaşabilmesi için sicil affı çıkarılması önerimiz iktidar tarafından gündeme alınmamıştır” dedi.

Denizli ve Türkiye genelinde CHP’li belediyelerin ellerinden geldiği kadar vatandaşın sorunlarını çözmeye çalıştığını belirten Çavuşoğlu, “CHP’li belediyeler kısıtlı imkanlarla halkımızın sorunlarını çözmeye çalışırken, hükümet sorunların görmezden gelmeye devam etmekte, çözüm odaklı politikalar üretememekte ve sürekli gündem değiştirmeye çalışmaktadır. Türkiye bu dönemde vatandaşına en az yardım eden ülkelerin ilk sıralarında yer almaktadır. Esnafın gündemi de halkın gündemi de ekonomik şartlar. Herkes dertli, dükkanlar boş müşteri bekliyor, vatandaş ihtiyaçlarını en hesaplı şekilde karşılamanın derdinde. Pandemide iyice ağırlaşan şartlara vatandaşımızın da esnafımızın da dayanacak gücü kalmadı. Denizli örgütü olarak milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle birlikte her zaman esnafın ve vatandaşımızın yanında olarak sorunlarını gündeme getirmeye ve çözüm aramaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı